Skip to content

Alle vil se bilder og stadig nye bilder

Bytt og legg til flere profilbilder så ofte du kan

Ingen synes det er inspirerende å se de samme bildene om igjen og om igjen hver gang man logger seg på datingsiden! Bytt profilbilder ofte for å øke eller holde på interessen hos de andre medlemmene.

Bytt profilbilder ofte og få jevnt høyere interesse for profilen din

Vi har jobbet med datingtjenester lenge, og ser stadig at folk klager på lite aktivitet. 

Les for øvrig vår artikkel om det felles og kollektive ansvaret som hviler på medlemmene for nettopp å øke aktiviteten i denne artikkelen.

De fleste mennesker liker å se på fine bilder. Bilder kan inspirere, skape lyst og kåtskap, hisse opp, pirre, og formidle mye om personen på bildet. 

Selv med enkle grep og minimalt med anstrengelse kan bildene bli ganske fine, og på et langt høyere nivå enn det vi ofte finner på dating sider.

Bytt profilbildet ofte!

Bytt profilbilder ofte

Profiler med dårlige bilder mister fort interessen hos andre, med mindre profilteksten klarer å redde den. 

Men hvorfor risikere at andre mister interessen når man så enkelt kan gjøre profilen 100% mer interessant med enkle grep?

Men selv profiler som har gode bilder mister etterhvert gløden og ikke minst interessen hos andre. Det er som om et herremagasin skulle vise frem den samme midtsidepiken hver uke. 

Kundene hadde jo ikke giddet å kjøpe bladet! Det er selvsagt ikke helt det samme, men du skjønner prinsippet i metaforen, ikke sant?

Man kan lett øke interessen ved å eksperimentere med stadig nye bilder. 

For eksempel kan man lage det til en konkurranse med seg selv og se hvilke bilder som gir best uttelling, popularitet og oppmerksomhet hos de som besøker profilen sin.

Skal man lykkes med sexdating må profilbilder byttes ofte. Hva med å ta ett nytt bilde hver uke og forsøke å overgå seg selv i kreativitet sammenlignet med hovedbildet som ligger ute? 

Prøv og se hvordan de øvrige medlemmene reagerer!

Det er også lov og lurt å eksperimentere med mer enn kun dickpics. Det er helt ok å vise frem penis, men dessverre slurves det i stort monn når det gjelder vilje til å lage fine, kreative og sexy bilder. 

De som legger litt tid i dette scorer best!

Gjør deg attraktiv for par som søker en ekstra mann eller kvinne

Mange par fantaserer om og realiserer det å invitere en person til inn i forholdet sitt, og dele sin partner med en fremmed sexpartner. Par som søker en ekstra mann har faktisk blitt ganske vanlig.

I en en slik situasjon er det to som skal vurdere deg og om du er den rette for dem. Profilteksten og bildene dine vil ofte ha avgjørende betydning for om du lykkes med å bli en del av fantasien deres.

Å bytte hoved profilbildet ofte er en god vane. Likeså er det lurt å stadig legge til nye bilder med varierende motiver – ikke bruk kun penisbilder. 

En aktiv profil som både har en oppegående tekst og fine bilder har lanbt større appeal sammenlignet med de passive og ensformige og ofte bildeløse profilene.

Norges største dating og sexblogg

page69.no er et livsstilsmagasin som har sitt innholdsfokus knyttet til menneskers seksualitet, men særlig knyttet til sex og erotikk og uavhengig om man er singel eller i et forhold.

Det innebærer at vi jobber med mange spennende temaer som angår alle, for seksualitet er noe vi alle har. Velkommen.