Skip to content

Menn som vil se sin kjære ha sex med andre menn.

Cuckolding forklart: Hvorfor noen menn vil at kjæresten har sex med andre menn.

Fetisjer kan være så mangt. Cuckolding er den der mannen i et forhold ønsker å se sin partner ha sex med andre menn. I denne saken beskriver amerikanske fagfolk litt av psykologien bak aktiviteten som stadig flere par praktiserer, også her til lands.

Jeg vil se deg ha sex med en annen mann.

Forestill deg at du er i et anstendig og lykkelig forhold. 

Ting går bra. Dere begynner å bli komfortable i forholdet, så du våger å spørre din partner om han har seksuelle fantasier som han kunne tenke seg å utforske.

Selv forestiller du deg kanskje noen håndjern, eller kanskje at dere rollespiller lege-sykepleier.

Og så sier han: Jeg vil se at du har sex med en annen mann.

Det var det som skjedde med Stacey.

Og så sier han: Jeg vil se at du har sex med en annen mann.

Cuckolding - menn som vil at hun har sex med andre menn

Han tilrettelegger for at hun kan møte andre.

Hennes (nå tidligere) mann ønsket å tilrettelegg for at hun fikk seksuelle møter med andre menn.

I utgangspunktet var hun klar for å prøve ut fantasiene hans. Tillatelse til å leke med andre. Å kunne være utro med tillatelse. Å ha et forpliktet forhold til en mann og samtidig kunne ha sex med andre? Hvorfor ikke?

Noen ganger ville han se på dem via Skype når hun hadde sex med en fremmed, og han var borte på forretningsreiser. Andre ganger ber han henne bare om å komme tilbake med en god historie.

Denne praksisen heter cuckolding, og Staceys eks. mann er langt fra den eneste som liker det.

Begrepet er teknisk sett ment å være en fornærmelse. Cuckold betyr ektemannen til en kvinne som har sex med andre. Men for noen menn er det en komplisert, erotisk form for ydmykelse, og praksisen opplever en renessanse.

Det er nesten alltid mannens fantasi.

Hvorfor? Mennene som liker å ha sine koner å utforske det utenomekteskapelige, begjærer å være underdanig. Noen menn tenner på å ha en kone eller kjæreste som andre menn begjærer.
 
Noen ønsker å utforske sin mannlige seksualitet. Andre får spenning av å se at deres koner eller kjærester har seksuell nytelse på nye måter.
 
Og begrepet faller nå under alt-rights voksende ordforråd av vilkår for redusere/svekke (emasculating)  for hva de ser som gretne protestestere (snowflakes), altfor politisk korrekte liberalere («libtards»), og republikanere som har solgt seg ut, og egentlig alle som oppfattes som svake eller feminine (cuckservatives eller bare cucks).
 
Denne fetisjen er nesten alltid mannens, ikke kvinnens, sier dr. David J. Ley, forfatter av Insatiable Wives: Women Who Stray and the Men Who Love Them.
 
Men det betyr ikke at cuckolding handler om ham. For par som gjør dette arbeidet, finner kvinnen også spenning, oppfyllelse og stimulering fra seksuell utforsking av tabuet, sier Dr. Ley.

Cuckolds: Han får raskere ereksjon, pumper hardere, raskere ereksjon igjen etter sex, og vil ha mer sex enn før.

Helvete, det virket for Stacey: Å tilfredsstille ham tilfredsstilte meg, forklarer hun. «Det og det å være i sentrum av oppmerksomheten. Faktisk sier hun at det var det mest sexy og mest selvsikre hun noensinne har følt seg.

Mange cuckolds er også voyeurs, og deres koner eller kjærester kan være ekshibisjonist, sier Dr. Susan Block, forfatter av The Bonobo Way: The Evolution of Peace through Pleasure. Det er potensielt sett en perfekt match, men det kan også falle fra hverandre av flere årsaker.

Selvfølgelig er alle fetisjer åpne for psykologisk tolkning, men med cuckolding kan det være en biologisk faktor i spill. 

Når en mann mener at hans partner har vært med andre menn, øker mannens biologiske fysiologiske ønske om å konkurrere med den andre mannens sæd, forklarer Dr. Ley.

Mannen blir raskere erigert, pumper hardere i løpet av sexen, ejakulerer hardere, og hans ejakulasjon inneholder mer sæd. 

Han blir erigert igjen raskere etter sex og vil ha mer sex enn de tidligere hadde hatt. Blokker kaller dette fenomenet sædkrig.

For noen menn er det en kompleks, erotisk form for ydmykelse.

Par som praktiserer cuckolding er ofte gode kommunikatører.

Det interessante er at par som praktiserer cuckolding, er gode kommunikatører.

Dr. Ley sier at cuckolding par sannsynligvis er noen av de mest kommunikative menneskene han noensinne har møtt.

Men hvor vanskelig er det å skille mellom sex som skjer med utenomekteskaplige personer og det som skjer i parforholdet? Snakker du om hvem du skal invitere til soverommet ditt samtidig som du diskuterer strømregningen?

Til slutt ble Stacey utbrent. Dominansen og underdaningheten snek seg inn i alle aspekter av ekteskapet, noe som til slutt førte til at det ble slutt. Det som begynte som en fantasi ble raskt et spørsmål om kontroll og harme, sier hun.

Cuckolding kan fremkalle sterke følelser - utforsk før det praktiseres.

Dr. Ley er ikke overrasket. For de fleste forblir det en sporadisk fantasi eller kinky seksuell aktivitet de hengir seg til fra tid til annen, sier han.

Men jeg har sett menn som blir utrolig selvopptatt og krevende i forhold til denne fantasien. Det er ikke en sunn dynamikk – det er en egoistisk form for narcissisme og seksuell egeninteresse.

For Stacey skjedde forandringen praktisk talt over natten: I begynnelsen tror du det er kult å lage dine egne regler, men en dag våknet jeg full av vrede, sinne og tristhet, sier hun.

Jeg var ikke ærlig nok om at en del av meg ikke likte det vi gjorde, og han var ikke ærlig da han sa at han var ok med det dersom  jeg ønsket å stoppe.

Siden da har hun flyttet videre til mer … monogamiske sysler. Men det kan sies noe om det å prøve ut nye ting;

Hvis et par ønsker å vurdere å utforske cuckolding, bør de starte sakte og forsiktig, med fantasi, rollespill, eller se på porno sammen, forklarer Dr. Ley. Se hva sjalusi, frykt, tap og sinne utløser bli kittet.

Lær dere hva i denne fantasien som kan fungere, og hva som er for utfordrende.

Og glem ikke kondom.

Kilde: MarieClaire.com
Originalforfatter av artikkel: Elizabeth Weiss

Cuckolding - tre men ikke trekant.

Selv om begrepet cuckolding involverer tre personer, handler dette altså ikke om trekantsex (artikkel om Oslo-par som praktiserer trekant.) Les også vår sak om hvordan ha trekant.

Samme par invier oss i et intervju, om dere tanker om det å invitere en fremmed mann inn i deres sexliv i en artikkel vi kalte kjekke menn. Det er også mulig å kombinere det å være deltagende og det å se på, eller å la henne møte andre på egenhånd.

Norges største dating og sexblogg

page69.no er et livsstilsmagasin som har sitt innholdsfokus knyttet til menneskers seksualitet, men særlig knyttet til sex og erotikk og uavhengig om man er singel eller i et forhold.

Det innebærer at vi jobber med mange spennende temaer som angår alle, for seksualitet er noe vi alle har. Velkommen.