Skip to content

Dating

Spenning og berusende følelser, nederlagsfølelse og skuffelser. Å finne den rette er en krevende prosess uten fasit. Noen finner kjærligheten ved første blikk, mens andre gir opp underveis. Nyttige tips, ideer og innspill kan kanskje hjelpe deg på din ferd?

Hvordan avsløre partners personlighet tidlig i date-fasen?

Passer vi sammen? Magefølelsen sa mjaaa. Gi han en sjanse da, sa venninnene mine, så jeg datet samme fyren fire ganger. Det var bortkastet tid! Her kommer gode innspill til hvordan du kan finne ut mye om en mulig partner og ha det gøy samtidig.

Inviter til date med innhold og opplevelser

Felles interesser, verdier og holdninger er viktige elementer i et forhold. Vi møter hverandre, utforsker og undres. Her kommer vi her med tipsene til hvordan dere kan skape møter med innhold og kvalitet. 

Hvordan avslutte en date?

De fleste har mange dates før de treffer den rette. Av og til tar det et sekund før du vet at det er feil. Hvordan avslutte en date før den har startet eller i hvert fall ganske fort?

Hvem betaler på daten?

Kafebesøk, lunsj, middag. Dere er i ferd med å avslutte en hyggelig date, men hvem skal betale?

Når er det riktig å introdusere den nye for barna?

Er det barn med i bildet hos en eller begge partnere, kan det straks bli litt mer komplisert. For når skal den nye introduseres og hva om barna ikke liker han eller henne?

Daten din er forelder. Er du klar for å bli stefar eller stemor?

Livet som steforelder kan være lykke eller helvete på jord. Sørg for mest mulig kunnskap før du begir deg ut på den veien. Her kan du få med deg god innsikt om temaet.

Date-tips: Det andre teater

Hvordan finne ut mest mulig om hverandre? Et teaterbesøk kan gi deg innsikt i den andre.

Date-tips: Dansekurs er gøy og avslørende

Vi testet tangotango sitt tango-kurs. Vellykket og perfekt for å utforske en ny partner. Tango sies å være den beste dansen for par.

Date-tips: Aktiviteter dere kan gjøre

Date-tips: Aktivits-kalender

På sidene til visitnorway.no finner du blant annet også en arrangementskalender

Sjekketriks og sjekkereplikker

Sjekkereplikker og sjekketriks som fungerer? «Bella» er gift, aktiv på dating, møter menn på utesteder og mottar daglig meldinger fra menn og par.

Snu nederlag til suksess

Noen går på det ene nederlaget etter det andre når de dater. Hvordan snu nederlag til suksess og fortsette søket etter en fin partner?

Hva skal du bruke som profilbilde?

Å velge riktig profilbilde er viktig fordi det bidrar til å definere hvem som responderer og klikker seg til profilen din.

Når har man sex for første gang når man dater?

Alder, personlighet, seksuell lyst, erfaring. Det er flere faktorer som spiller inn for når man ser hverandre nakne for første gang.

Sjekketriks og sjekkereplikker

Sjekkereplikker og sjekketriks som fungerer. «Bella» er aktiv på sexdating, møter menn på utesteder og mottar daglig meldinger fra menn og par.

100% seksuell match?

Lovende seksuell match, eller er dere på hver deres øy? Dette er en viktig ting å finne ut av for mange når man dater en ny og mulig livspartner.

page69

Å ta vare på seg selv er et godt utgangspunkt for å leve livet. Når vi er tilfredse i egen kropp og eget liv, kan vi dessuten være en positiv kraft også for verden rundt oss. page69.no inspirerer og formidler kunnskap om seksualitet, seksuell helse, seksuell fitness sex og relasjoner, kink og fetisjisme, samt etablering av parforhold via dating.