Skip to content

Er det lett å få napp på erotiske datingsider?

A-B-C for erotisk dating

Markedet for erotisk dating har vokst jevnt og trutt her til lands, og stadig flere tør å aktivt søke etter partnere kun for ett formål. Her er noen tips til hvordan det foregår og hva du kan forvente.

Fra online dating til online erotisk dating

Tidlig på 2000-tallet dukket de første norske online datingstedene opp, og fikk raskt mange medlemmer. 

De første årene ble denne formen for dating sett på som litt mindreverdig. Det var liksom den ekte datingen i den virkelige verden som gjaldt.

Men etterhvert fikk slike nettsteder omtaler i både aviser og magasiner, og online dating ble en stadig mer akseptert måte å møte sin livsledsager. 

Og stadig flere kjøkkenbord, stuer, og soverom ble fylt med flimmer fra dataskjermer og bilder av håpefulle kvinner og menn. Alle på jakt etter den neste store kjærligheten.

Hvor lett er det å få sex på online datesteder?

Erotisk dating

Ikke altfor vanskelig, men det er selvsagt umulig å snakke på vegne av alle. 

I sin enkleste form får folk tilgang til en tilfeldig partner ved kun å legge ut et bilde av seg selv, skrive en linje i profilteksten og vente på meldinger. 

Det er i hvert fall tilfelle for mange kvinner.

For menn kan det være litt mer utfordrende. Hovedårsaken til dette henger sammen med den betydelig større konkurransen menn har. 

Det er rett og slett en god del flere menn enn kvinner på mange erotiske datingsider.

Det betyr at de mennene som legger litt mer flid i profilen sin, øker muligheten for treff!

Men også for kvinner vil det klart lønne seg å pimpe profilen. For det handler om å gjøre profilen så populær som mulig. 

Å få så mange som mulig til å bli oppmerksom på profilen, og så mange som mulig til å bli interessert. Vi har også laget profilfilm for ett av våre populære kvinnelige medlemmer – viscarias film kan du se på denne siden.

Hvem møter du på online erotisk dating?

Erotisk dating

I dag er online dating den vanligste formen for dating, og har helt overtatt fra de mer tradisjonelle formene for kontaktskaping.

Med bølgen av tilbydere i dette markedet, kom også tilbydere av erotisk dating. Alt er det samme, med den forskjellen at folk her stort sett utelukkende søker flere sexpartnere.

Sexdating har ikke overraskende vokst til å bli et stort marked. Det har vært både en fordel og ulempe at mange useriøse aktører har dukket opp. 

Ulempen sier seg selv. Ingen er tjent med useriøse aktører som lokker med tusenvis av medlemmer, men som faktisk ofte er falske.

Fordelen er at de har vært med på å åpne markedet. Gjøre det enda mer vanlig, akseptert og populært blant folk flest. 

Men samtidig skyter de også seg selv i foten ved å være useriøse. Hvilket igjen kan skremme noen vekk fra slike tjenester. Les vår sak om datingjuksingen her.

Men vår erfaring er at man møter et tverrsnitt av befolkningen spredt rundt på ulike konsepter. Trenden i Danmark er at flere kvinner ønsker å være single, hvilket jo også bidrar til flere single menn. 

Den samme trenden ser vi også i Norge. Men sex må vi ha, og da er det ingen enklere måte å få sex på enn via online løsninger.

Oppretting av profil

Et godt råd er å lage profilteksten ferdig før du begynner å opprette en profil. Ha også minst ett godt bilde klart. 

Det er smart fordi du slipper å vente på moderering, dersom du velger å legge inn bildet senere. 

Ikke alle datingsteder er like raske på support!!

Av en eller annen grunn går ofte profilteksten rett i gjennom med når man oppretter ny profil. Men det kan variere.

Profilteksten

Korte tekster er fint, men samtidig må det være nok tekst til å formidle hva du er på jakt etter. En god tekst kan faktisk gjøre forskjellen på suksess eller ikke. 

Det er fordi teksten og måten du formulerer deg på sier en hel del om hvem du er som person. Og personlighet teller MYE også i dette markedet.

Det som oftest sikrer suksess er den samlende innsatsen i profilbilder, tekst og hvordan du skriver meldinger når du kontakter andre. 

Slurver du med en av disse, reduserer du sjansene med en gang – og betydelig!

Profilbildene

Erotisk dating

Den hellige gral. Uten profilbilder kan du ikke forvente særlig oppmerksomhet. Ikke så rart, for det er få som tar noe usett.

Men så kommer vi til neste punkt, og det er bildekvalitet og motivvalg. Hos noen profiler oppleves det kanskje som følger; Jøss, dette bildet er sannelig mørkt. Hmmm, jeg ser at det er noe der… er det et kjønn? 

Hmm. La meg snu pc-skjermen og se om det gir mening nå. Nei gitt…, jeg klarer ikke helt å avgjøre hva jeg ser her. Tror jeg hopper videre, jeg…

Det er ikke en gang overdrevet.

Uskarpe bilder eller for mørke bilder. Dessverre er det fryktelig mange av det slaget. 

Man behøver ikke være fotograf for å øke kvaliteten 500% på de fleste profilbildene. Les vår artikkel om hvordan du kan ta bedre og sexy profilbilder.

Vi har testet forskjeller i respons med ulik bildekvalitet. Det er ikke tvil om hvor stor betydning gode bilder har. 

Har du mange besøk slik det er, vil du få enda flere med nye freshe og gode bilder!

Og bytt hovedbildet jevnlig. Rullér og se hvem av dem som har best tiltrekning på andre. Legg til helt nye med jevne mellomrom.

Bruk av ansiktsbilder er  veldig forskjellig fra sted til sted. Der nakenhet er vanlig, er det ofte ikke vanlig med ansiktsbilder. Ikke blant profilbilder og i fotoskuffen. 

Men det finnes de som har ansiktsbilder i fotoskuffer som er lukket og som man må søke om tilgang til.

Språket på sider for erotisk dating

Erotisk dating berører den mest primitive siden i oss, seksualkraften. Forvent direkte, vulgært og rått språkbruk. Jeg vil kjøre kuken i fitta di! Kan jeg slikke deg i kveld? 

Jeg er med på alt og har en stor kuk som bare lengter etter fitta di! Sånne ting er helt vanlig. I hvert fall på steder der nakenhet florerer!

Det betyr jo ikke at det er en av disse du ender opp med som tilfeldig partner. Det er også bortkastet tid å forsøke å oppdra folk til en annen språklig stil. 

Det er dessuten ikke din sak. Du kan ignorere og/eller blokkere.

Det finnes unntak også når det gjelder stil og høflighet. Og du vil merke at det er forskjellig stil fra sted til sted. 

Der det forekommer mest nakenhet, kan du også forvente det mest direkte språket. 

Her er folk flest ute etter sex, og kaster ikke bort tiden på for mye høflighetsfraser.

Skriver du en ordenlig profiltekst, kan du allerede her parere bort noen overivrige sjeler. 

Vær eventuelt tydelig på at du ønsker folk som både kan føre seg, har kvalitetsbilder og klarer å stave sin egen profiltekst. 

Da er det ofte en del som skjerper seg når de tar kontakt.

Sagt på en annen måte. En reflektert profiltekst kan tiltrekke flere enn en kort og vulgær. 

Uansett hvor du er medlem. Du scorer altså ikke færre damer fordi du er litt mindre direkte og mindre vulgær i språkbruken.

Ofte får man det man ber om, her er det også slik.

Slik gjør du profilen din populær

Topp notch profilbilder er uten tvil den beste måten å få oppmerksomhet. Nakenbilder trekker utvilsomt aller flest til en profil. 

Dickpics har sin sjarme og sin plass, men de må gjerne være både kreative og sjarmerende.

Som vi har snakket om, legg ut fine bilder. Rydd bakgrunnen. Ryddige omgivelser gjør at du og ikke alt rotet rundt deg kommer bedre frem. 

Dagslys er din beste venn når du ikke er trygg på å mestre fotokunsten.

Og viser du ansiktet ditt – SMIL!! Vi har sett så utrolig mange eksempler på profilbilder som viser alvorlige ansikter. Det frister ikke til kontakt!

Stativ for mobiltelefoner koster fra under 200-lappen og er verdt investeringen! Et enkelt stativ og mobilen satt på fjernutløsning, og vips har du et mye skarpere bilde. Se vår sak om sexy profilbilder.

Hjelp, det er liten aktivitet på profilen min

Lite aktivitet på en datingprofil henger som regel sammen med manglende eller dårlige profilbilder, og manglende/ikke god nok profiltekst. I tillegg er det mange som sender meldinger som ikke gjør avsender særlig interessant.
 
Skriver du kun hei har du sannsynligvis mistet muligheten hos flere. Da skal alt det andre være helt på topp dersom folk skal gidde å svare.Les mer om liten aktivitet på profilen her.

Hvordan håndtere de som er utenfor målgruppen?

Det er ikke uvanlig å bli kontaktet av folk som ikke passer til beskrivelsen du har lagt ut i profilteksten. 

Du er mann og søker en kvinne, men får likevel spørsmål fra andre menn om du er interessert i å bli sugd. Du er kvinne og får spørsmål fra andre kvinner om morsomme dyneleker.

Vel, det spiller ingen rolle hva du skriver og hvem du ønsker å utelate. Noen vil prøve seg uansett fordi de ikke har stort å tape på å spørre.

Ikke bruk tid på å svare negativt. Det skaper bare dårlig stemning. Folk er kåte og ivrige. La det bare være og bruk heller muligheten til å blokkere dersom det blir plagsomt. 

På steder for erotisk dating bør man vise romslighet, toleranse og stor takhøyde.

Hva er vanlig på første date?

Noen vil møtes til en kaffe for å sjekke ut kjemien først. Andre hiver seg rett på erotisk dating, basert på den informasjonen og de bildene som er utvekslet på profilene.

Det er selvsagt helt opp til deg, og det er viktig at du er komfortabel med alt du gjør. De aller fleste vil synes det er greit å møtes til en kaffe først. 

Og kvier du deg for å avvise en person etter et slikt møte, kan du på forhånd si at du skal møte tre forskjellige før du bestemmer deg. Så kan du heller skrive til profilen senere om du ønsker, og si at det ikke ble han eller henne.

Men å møtes før sex er definitivt en lur ting. For bilder kan lyve, og kjemi finner man ikke ut før man møtes og kan snuse litt på hverandre.

I tillegg er det et sikkerhetsaspekt i dette. Tross alt, man vet aldri hva slags mennesker man møter og det er nok kyniske folk der ute! Møt trygt på kafé eller lignende. Sørg for at du ikke skygges på vei hjem igjen!

Når det gjelder samtalen, er det vanlige ting som gjelder. Spør om personlige ting. Hvor jobber du, hva er ditt yrke, hva er du utdannet som, har du vært gift, har du barn… dagligdagse ting. 

Hensikten er å vurdere om personen er personlig, eller bare svarer løst uten å gi deg noe som helst. Det siste kan tyde på at du bør styre unna!!

Be om mobilnummeret dersom du er kvinne og dater en mann. Sjekk at han er han og overlat gjerne nummeret til en venn dersom du tar dette et skritt videre. Kommer det rare unskyldninger for å ikke gi deg nummeret – igjen, styr unna.

Les også en nyere artikkel om datingtips.

Sikkerhet

Norge ligger på toppen av en begredelig statistikk. Vi er et av landene der færrest bruker kondom. Ønsker du å teste deg kan du få gjort det her.

Norges største dating og sexblogg

page69.no er et livsstilsmagasin som har sitt innholdsfokus knyttet til menneskers seksualitet, men særlig knyttet til sex og erotikk og uavhengig om man er singel eller i et forhold.

Det innebærer at vi jobber med mange spennende temaer som angår alle, for seksualitet er noe vi alle har. Velkommen.

Viktige linker