Skip to content

Stine og Anders henter flere sexpartnere fra datesider

Par som inviterer en tredje person inn i sexlivet og par som lever i åpne relasjoner, har blitt mer vanlig enn før. Stine og Anders er gift og er et av parene her i landet som krydrer sexlivet med flere sexpartnere.

Hvem ville trodd dette om oss?

Det begynner ofte som en fantasi, og for mange forblir det akkurat det, en fantasi. Men noen par lar drømmen sin bli til virkelighet, og inviterer flere sexpartnere inn i livene sine.

Page69 har snakket med Stine og Anders, som over tid har utviklet sexlivet til å inkludere flere sexpartnere i form av menn. Begge er i førtiårene, bor i Oslo, har tidligere ekteskap bak seg og barn som har flyttet ut. Deres etterhvert rike utvalg av mannlige sexpartnere er en dypt begravet hemmelighet for omgivelsene.

«Nå snakkes det vel egentlig uansett ikke noe særlig om sexlivene til de enkelte parene i vår omgangskrets, så det er likevel ikke noe tema. Men vi hadde nok aldri nevnt denne delen av samlivet vårt selv om sex hadde vært tema», sier Anders

Tanken på å dele sin kone med andre menn

– Hvordan kommer man på tanken om å ville dele sin kone med andre menn?

«Det skjedde vel på en reise for fire fem år siden. Vi lå på rommet og hygget oss, og uten at jeg husker nøyaktig hva jeg tenkte og følte der og da, hvisket jeg i øret hennes om hun hadde lyst å høre en fantasi. Hun hvisket ja tilbake, og så plumpet jeg ut med historien, stadig hviskende. Fantasien handlet om at jeg var til stede i samme rom som Stine, men at det var en annen som hadde sex med henne», Anders ser på Stine og smiler.

«Stine bråtente på den detaljerte historien jeg hvisket i øret hennes, og hennes reaksjon hadde en voldsom effekt på min egen opphisselse. Begge fikk den sterkeste orgasmen vi kunne huske å ha opplevd. Det høres sikkert rart ut, men det var en helt sinnssyk opplevelse.

Stine tente på fantasien om flere sexpartnere og at jeg så på. Og jeg tente voldsomt på tanken av å se henne sammen med andre. Stadig nye fantasier oppsto der både en og flere deltok. Fantasier jeg hvisket i øret hennes når hun satt oppå meg med ansiktet ved siden av mitt. Hun klarte sjeldent å holde lenge før hun fikk orgasme, og da var det hennes tur til å fortsette historien sett fra hennes side. Det varte sjelden lenge før jeg nådde toppen.

Bildene vi fikk i hodet samtidig som vi hadde sex påvirket opphisselsen eksepsjonelt sterkt. Ingen av oss hadde forestilt oss at vi kunne påvirke den andre på et slikt nivå. Det var bare fantasien som satte grenser for hva fantasiene kan handle om, men det pussige er at de for vår del må ha mye realisme i seg for å tenne oss. Det dyttet vel kanskje tanken om å faktisk gjøre det enda litt nærmere», sier Anders ettertenksomt.

«Frøet var i hvert fall sådd, men det gikk mer enn tre år før det skjedde noe mer enn sexfantaseringVi snakket ofte om trekantsex når vi hadde samleie, og det ble hvisket stadig oftere om at; nå vil jeg at det skjer på ordentlig. Det ga ytterligere piff i fantasiene. Begge lekte med tanken om flere sexpartnere uten at vi tok skrittet helt ut.

Tanken på at vi faktisk skulle gjennomføre dette var til vurdering i hodet mitt utallige ganger. Stine hadde nok lyst under ideelle omstendigheter, men hun så også mange praktiske hindre som var nok til å stoppe ideen fra å bli realisert».

Om å få en fremmed mann i senga

– Hva med deg, Stine? Hva tenkte du om å få en annen mann i senga, og de mulige komplikasjonene det kunne medføre?

«Helt fra start har dette vært Anders’ lille fantasi. Selv om jeg syntes det var både spennende og opphissende å leke med tanken i fantasiland, har jeg også vært klar på at jeg var mer enn nok fornøyd med Anders. Jeg har aldri hatt behov for å invitere andre inn i sexlivet vårt.

Vi har diskutert dette mange ganger frem og tilbake. Og jeg har syntes at jo, sikkert spennende, men også at det er så mye som skal stemme for at det skal bli noe bra. Det var vanskelig nok å finne seg en partner å leve med, og det er litt det samme selv om man bare skal ha en sexpartner. I hvert fall for min del må jeg like en mann jeg skal ha sex med veldig godt». 

Anders skyter inn. «Og det er nok akkurat det som skapte litt frykt i meg. Det at Stine tenner på en annen betyr jo at hun liker ham. Hva om hun liker ham litt for godt? Vil jeg bli så sjalu at jeg ødelegger? Kanskje ikke få ereksjon fordi følelsene tar helt overhånd? Jeg kjente på risikoen. Jeg var redd for å miste henne til en annen. Redd for egne følelser når fantasi ble virkelighet. Redd for å bli sammenlignet med en annen mann. I det hele tatt var det mange sterke følelser».

«Faktisk var det vanskelig å finne en mann jeg hadde lyst til å bli kjent med på online-tjenesten vi hadde medlemsskap hos. Fryktelig mange har ikke bilder i det hele tatt, og bildene hos de få som har lastet opp, er av penis, og ofte temmelig like i utsnitt. Alternativt laster de opp et enkelt bilde av overkroppen. Slike profiler er kjedelige og intetsigende og skaper ingen nysgjerrighet hos meg i hvert fall», sier Stine bestemt.

– Hva slags profiler tiltrakk deg nok til å ta kontakt da?

«Uten bilde er lik null interesse fra min side. Jeg må like kroppen og ser derfor etter profiler som har bilder som gir meg godt nok inntrykk av den fysiske delen av mannen. I motsetning til hva menn tenker, er ikke penisstørrelsen alfa omega. Alt fra normal og oppover er helt innenfor. Det er personlighet og evner som elsker som betyr mest for meg», forteller Stine.

«Gode bilder kan vekke nok nysgjerrighet til å sende en melding, men jeg foretrekker profiler som har både bilder og profiltekst. Da kan jeg få en viss peiling på hvem fyren er og hva han tenker. Men ikke forvent mye av menn på slike datingsider. Det er langt mellom hver profil som anstrenger seg for å virke attraktiv», Stimle himler med øynene.

– Hvorfor tror du det er slik?

«Helt ubegripelig vanskelig å forstå», slår hun fast. Du er på en datingtjeneste der det viktigste av alt er å vise seg frem på beste måte, men velger å ikke legge ut bilder? De du eventuelt laster opp er stort sett dårlige. Deretter dropper du å skrive om deg selv? Lykke til, er min eneste kommentar», kommenterer Stine tørt. «Hvem gidder å drive med digital blinddating», spør hun retorisk.

En enkel beslutning som kan ødelegge et bra forhold for alltid

– Fantasi er en ting, å gjennomføre det noe annet. Hvordan turte dere å ta skrittet fullt ut og risikere alt?

«For min del var det en lang modningsprosess», innrømmer Anders. «Jeg måtte på et vis gi litt slipp på Stine, hvis du skjønner. I et parforhold ser vi nesten på hverandre som en eiendel. Tankegangen fører med seg mange begrensninger som kan gjøre et forhold litt trangt over tid. Likevel, det er langt derifra til å slippe andre inn i sexlivet, bevare meg vel.

Første gang det for alvor ble et forslag, var en lørdag da vi var gående på vei til et utested. Stine var litt pussa og erklærte at; ikveld har jeg lyst å ha med en fyr hjem som kan ha sex med meg. Hun påsto i ettertid at det var for å tøyse fordi vi hadde pratet så mye om det, men der og da kjente jeg frykten oversvømme sanseapparatet. Kort sagt, det ble ikke noe av det den kvelden», sier Anders tørt.

«Jeg hadde behov for å planlegge ting, og ikke minst å forberede meg mentalt. Jeg kjente behovet for å være mer sikker på meg selv. Etter den kvelden gikk det en god stund før jeg nærmet meg temaet igjen. Jeg hadde fått kjenne litt på frykten for å miste. Å høre at kjæresten din har lyst til å finne en annen å ha sex med, selv på spøk, hadde fått meg til å gå noen nye runder med meg selv.

I det hele tatt var det mange følelser som dukket til overflaten når jeg så for meg ulike situasjoner med min kone i sentrum for andres oppmerksomhet», fortsetter han.

– Hvordan fant du en måte å håndtere sjalusi og frykten for å miste henne?

«Det var i hvert fall åpenbart at det at Stine spontant skulle sjekke noen var uaktuelt for min del. Online tjenester føltes som den eneste farbare veien fordi vi trygt kunne se på kandidater, sende meldinger og diskutere. Da kunne jeg også ha en større kontroll med hvem som kunne være aktuelle partnere.»

– Hva slags profiler følte du som trygge nok?

«Sikker kan man aldri bli, men de som hadde stor nok aldersforskjell, de gifte, og de som hadde totalt andre interesser og verdier enn Stine har, var kandidater», kommenterer Anders kjapt.

– Og den første mannen dere møtte, hva utelukket han som konkurrent for deg, Anders?

«Ingen felles interesser med Stine, men kanskje særlig fordi har er jeger og tilbringer mye tid i skogen av den grunn», Anders ler. «Han vil dessuten skyte ulv, og de to tingene går ikke hjem hos Stine som er veganer og stor dyrevenn», legger han til.

«De viktigste grunnene til at i hvert fall jeg lot tanken henge så lenge, var nok også alle de praktiske tingene som ikke uten videre falt på plass», fortsetter Stine. «Forskjellen på fantasi og virkelighet er stor, det var vi veldig bevisst begge to, og det Anders beskrev om min litt berusede spøk var en klar indikator på akkurat dette», understreker Stine.

«I fantasiene er mennene kun ansiktsløse figurer. I virkeligheten må vi forholde oss til faktiske lukter, stemmer, adferd og personligheter. Vi tenkte lenge at vi skulle holde det på fantasiplanet», fortsetter Stine«Det var nok flere faktorer som til slutt gjorde at vi følte oss trygge på valget. Vi hadde diskutert saken utallige ganger, og vi hadde gått mange runder på ulike situasjoner, følelser, potensielle utfordringer og farer. Nå var det bare å finne en anledning og gjøre det».

Realiseringen

– Og dere har funnet anledning og flere sexpartnere. Kan dere fortelle hvordan kontakten oppstod første gang og hva som skjedde videre?

Anders ser på Stine som forteller. «Jeg sendte melding til fire karer som virket lovende ut i fra bilder og det lille jeg kunne lese i profiltekstene. Den ene fikk jeg aldri svar fra, de tre andre meldte tilbake ganske umiddelbart. Den ene var lite informativ om seg selv, den andre serverte mest vulgære og grove plattheter og ga meg ingenting av interesse, mens den tredje mannen ga meg lyst på ham der og da. Han sendte også flere private bilder via meldinger, og det han kunne by på var nok til å få litt hjertebank», ler Stine.

«Han bodde på Hedmark og første møte fikk vi ikke til før et par uker etter at vi utvekslet meldinger», forteller hun videre. «Han kom til Oslo og jeg ble ikke skuffet for å si det slik. Han er en pen mann som vet å ta vare på seg selv, sjelden galant, og generøs. Også i sengen fant vi ut noen uker senere», Stine himler med øynene igjen før hun fortsetter.

«Det tok bare minutter med prat før jeg tenkte at han har jeg rett og slett lyst på her og nå», Stine ler igjen. «Dessverre var det helt utelukket. Først og fremst fordi Anders og jeg var fast bestemt på å diskutere dette med flere sexpartnere en siste gang når vi hadde gjennomført et kjemimøte. Vi ville kjenne på følelsene og snakke om dem før vi faktisk inviterte flere sexpartnere inn i samlivet vårt».

Stine ser smilende på Anders og fortsetter. «Men altså, han traff oss begge som en perfekt partner. Vi bestemte oss raskt for å gå videre, og avtalte en fredag tidlig i juli hvor han skulle komme hjem til oss. Den fredagen fikk jeg ikke gjort mye fornuftig på jobben for å si det slik, og jeg var så kåt at jeg nesten ble dehydrert», Stine ler høyt. «Anders hadde vært superflink med husvask og rydding, så jeg kunne bare nyte dagen og glede meg», avslutter hun.

– Ble det så bra som forventet?

Begge nikker i kor og smiler. «Det ble en utrolig deilig seanse som varte langt ut i lørdagsnatten», sier Stine og ser forelsket på Anders. «Vi har ikke sett oss tilbake etter dette», samstemmer Anders med et stort glis. 

«Det krever litt innsats for å finne flere sexpartnere rett og slett fordi menn tydeligvis ikke er så interessert i å markedsføre seg seriøst. Vi har holdt kontakten med Hedmarkingen, men av ulike årsaker er det ikke så enkelt å møtes så ofte jeg gjerne ville ønsket. Så vi har etterhvert hatt kontakt med flere, og har hatt det gøy med et par stykker», Stine smiler fornøyd

– Flere sexpartnere, noe dere vil anbefale til andre?

«Bruk tid, mye tid», anbefaler Anders. «Et godt forhold er ikke verdt å ofre. Og har man problemer i forholdet, ville jeg i hvert fall ikke anbefalt dette som metode for å få forholdet til å fungere igjen. Vi er enige i at dette for vår del kun er mulig fordi vi allerede har et sterkt og levende forhold og sexliv, med takhøyde og evne til å kommunisere om det aller meste. Kan man ikke adressere sine egne følelser, burde man holde seg langt unna tanken på flere sexpartnere», avslutter Anders.

 

Relaterte saker

Hvordan ha trekant svarer på vanlige spørsmål og problemstillinger.
Espen finner kjekke menn til sin kone. Page69.no intervjuer en mann om parets sexliv der andre menn deltar.
Trekant med dama. Er trekantsex veien til et bedre forhold eller veien til forholdets undergang?
– Flere sexpartnere
skrives det også om hos KK.

page69

Å ta vare på seg selv er et godt utgangspunkt for å leve livet. Når vi er tilfredse i egen kropp og eget liv, kan vi dessuten være en positiv kraft også for verden rundt oss. page69.no inspirerer og formidler kunnskap om seksualitet, seksuell helse, seksuell fitness sex og relasjoner, kink og fetisjisme, samt etablering av parforhold via dating.