Skip to content

En harness ga oss fornyet interesse for hverandre

En «vanlig» manns beretning om hvordan en tur til Amsterdam, et besøk i en sexsjappe og en harness ga han og fruen et realt kick i sexlivet.

Rimelige flybilletter har på et vis gjort Europa til vår bakgård. Eller kanskje det er vi som er i deres bakgård?! Uansett er alle de store og fine hovedstadene innen rekkevidde med en kort flytur. Denne helgen skulle vi til Amsterdam for første gang.

Planene var lagt for hva vi skulle oppleve og hvor vi skulle spise. Forventningene var på plass når det gjaldt ekteskapelig nærhet. Hotellet lå en liten spasertur unna sentrum, og sparte oss for å bruke mye tid på transport.

Lite ante vi at vi denne helgen skulle få oppleve verdien av å fornye oss selv.
harness-1120x602

Hun får en skinnende, lekker harness i rødt

For oss er det å reise bort som regel ensbetydende med mye sex. Ingenting er mer inspirerende enn å ta en pause fra hverdagen. Vi har på storbyturene funnet en balanse mellom severdigheter, god mat, shopping og uteliv. Da er vi verken for slitne eller mette for sex når vi returnerer til hotellet.

Van Gogh-museet var en stor opplevelse og en perfekt start på en kjølig lørdag formiddag. Etterfulgt av en hyggelig lunsj på en kafe like i nærheten av museet, før vi satte kursen mot en av sexbutikkene som hadde best review-score på nett. Vi hadde kikket gjennom utvalget før vi dro og hadde funnet mye interessant.

Butikken var adskillig mindre enn vi hadde forestilt oss. Den fine utstillingen vi hadde sett på nett så vi ingenting til. Etter leting fant vi heldigvis produktet vi hadde blinket ut til min kone. En feminin harness i rødt som var designet for å omslynge hele overkroppen. 

Reimene i rødt lyste mot oss og luktet godt. Reimene gikk på kryss og tvers på modellen som prydet esken. Reimene forsvant ned i skrittet og sørget for at det var en forlystelsesåpning klar til bruk. Både harnessen og flere andre produkter forsvant ned i den anonyme plastposen før vi forlot butikken.

Jeg vil gjerne at hun tar på noe sexy, men svikter selv?

Jeg handler gjerne inn både kostymer og undertøy til min kone, men overser hennes behov for å se meg i noe nytt og sexy. Hverdagslige boksershorts har veldig kort levetid som sjarmerende plagg!

Kvinner liker i samme grad som menn å se på noe visuelt lekkert, sexy, nytt og spennende. Men det er ikke uvanlig at menn har forutinntatte holdninger i forhold til å kle seg i for eksempel en harness. Kanskje ville jeg ende opp med å føle meg feminin? 

Joda, innenfor homofile og lesbiske miljøer brukes ofte harness og slike tilbehør. Det er også vanlig tilbehør innenfor BDSM, men det forhindrer vel ikke at alle andre også kan bruke slikt for å skape spenning og lyst i et forhold?

Disse tankene svevde gjennom hodet mitt mens vi gikk videre rundt i Amsterdam. Jeg funderte over at noen menn i så stor grad påvirkes av verden på utsiden, at de eventuelt lar være å føle frihet til å gjøre hva de vil i sitt eget sexliv. Da er vi kanskje for mye preget av pornoens kategorisering?

harness-1120x514

Skulle jeg inn i en harness??

Halve dagen var unnagjort og vi dro inn til livlige sentrumsgater. Ferdig handlet satte vi kursen mot barer, kafeer og annen underholdning. Å vandre hånd i hånd og være en del av myldret av folk fra hele verden i hyggelige Amsterdam, skapte en fin nærhet mellom oss.

Å dele opplevelser er noe av det viktigste for forholdet vårt. Alskens velmenende oppskrifter for hvordan et forhold skal få et bedre sexliv eller i det hele tatt overleve, er vel og bra. Det hjelper imidlertid lite dersom den grunnleggende interessen for hverandre ikke er på plass. Den som vises når fruen spontant utbryter; «Den vil jeg se deg i!»

Hun hadde bråstoppet utenfor en sexbutikk. Utstillingsdukken i det lille vinduet var iført en harness med kraftige, sorte lærreimer på kryss og tvers av torsokroppen. Som for konas harness hadde også denne reimer som gikk ned i skrittet og mellom rumpeballene. Det var tydelig at penis skulle ut gjennom en kraftig metallring som var plassert akkurat i riktig høyde. Entusiasmen i utbruddet hennes var ekte! 

Det var flere tanker som for forbi i hodet mitt der vi stod utenfor sexbutikken midt i Red Light District. Å gå fra Pierre Roberts sportslige bokseshorts til dette «antrekket» var et langt skritt. Nå ble de løse funderingene fra i sted plutselig en konkret utfordring! Jeg forsøkte å forestille meg situasjonen når jeg skulle entre soverommet i harness. 

Det ene var harness’en i seg selv, det andre var rollen, figuren, karakteren jeg på et vis plutselig skulle representere. Hvem er jeg eller hva skal jeg være, når jeg står ovenfor min partner med kun lærreimer og junior tredd ut gjennom en metallring?

Jeg vurderte alternativer og situasjonen. Gå ut av komfortsonen og satse på noe nytt og kanskje spennende, eller le det bort med; ja, særlig, fordi jeg ikke hadde mot til å risikere en halvklein situasjon? Nå vil jeg ikke påstå at en harness i seg selv bør skape mye ståhei, så hvorfor nølte jeg likevel?

Jeg tror at der og da berørte ønsket hennes mannen i meg, min identitet, min oppfatning om hvem jeg er. Ting som automatisk er med på å definere min seksualitet og mine grenser. De senere årene har jeg hatt en stor bevissthet til disse temaene. Jeg har forsøkt å utfordre meg selv nettopp for å utforske om mine grenser egentlig er plassert riktig. Hva skjer med meg når jeg tråkker utenfor disse? Dessuten var dette helt nytt og ukjent.

Minutter senere spaserte vi likevel ut av butikken med en stor eske. Vi så på hverandre med spent forventning der vi glade og fornøyde ruslet videre, nå litt raskere – hotellet var neste stopp.
Harness | Tur til Amsterdam ga kick i sexlivet

Denne harnessen får du kjøpt hos lillefrekke.no. Ta gjerne en prat med butikken om størrelse dersom du er i tvil.

Det er en første gang for alt!

Har du forsøkt en torso-dekkende harness før? Ikke jeg heller! Det ble en heller lattermild seanse der jeg snodde meg rundt i tapre forsøk på å få de rette reimene til å møtes og koble dem sammen. Forfra, bakfra over og undenfra. Min kone betraktet skuespillet, selv liggende på rygg i sengen i sin egen nye røde harness-habitt. Med bena godt adskilt for liksom å inspirere meg. Hun så på meg med et ertende smil. 

Inspirert ble jeg jo selvsagt, men det gjorde ikke oppgaven lettere med å finne ut av opp-ned og bak-frem på en harness med fryktelig mange reimer.

Hun svingte seg ut av liggende og kom med en hjelpende hånd. Først var hånden ikke så hjelpsom der den liksom skulle hjelpe til, men endelig kom den på plass og siste reim ble festet. Hun tok et par skritt bakover og var tydelig imponert over ektemannens fremtoning. Jeg slet litt med å innta et passende ansiktsuttrykk, usikker på hva det egentlig skulle være.

Akkurat i dette øyeblikket følte jeg en slags sårbarhet og nakenhet jeg ikke tidligere har kjent på samme vis. Min kone strålte og synes jeg var kjempestilig, sexy og hot. Rart å høre og samtidig føle seg alt annet enn.

Unisex lær og kjetting-sele

Fra lillefrekke.no

Justerbar sele i lær

Fra lillefrekke.no

Selesett i fire deler

Fra lillefrekke.no

Harnessen forvandlet stemningen - det ble intenst og spennende

Sjenansen ble fort glemt når jeg entret sengen. Godt hjulpet av en solid harness med brede skinnreimer, blanke spenner og ringer, følte jeg meg litt primitiv og røff. Den strammet rundt kroppen, komprimerte meg på et vis, gjorde meg oppmerksom på hver krok av kroppen. Min edleste del stod i stram positur ut av metallringen, og den føltes hardere enn noengang.

Enhver bevegelse i harness’en ble oppfattet av hud og muskulatur. Der den strammet, kunne jeg presse med motkraft. Alle bevegelser ble kraftigere, hardere, og mer bevisste. Hennes opphisselse forsterket min egen der hun lå i sin flotte røde harness. Små gnisselyder fra deilig duftende nytt lær, glatte kjønn, stadig sterkere opphisselse, kraftigere bevegelser.

Det som skjedde i disse minuttene var både fasinerende, spennende og kraftfullt. Begjæret opplevdes som langt sterkere enn det vi begge har i hverdagssexen som vi kaller det. Det var nesten som å ha sex med en fremmed. Alt var annerledes. Lydene fra oss ble mer intense, vi snakket litt dirty, bevegelsene ble bråere og mer kontante enn til vanlig. Det ble kommandering og noen harde klaps på rumpa hennes. 

Skal det ikke mer enn et antrekk til? Da burde alle «oppskrifter» på et bedre sexliv handle om kraften i å kle seg i sexy kostymer eller andre frekke antrekk. Og når vi i ettertid reflekterte over opplevelsen, kom vi frem til en slags konklusjon.

Uttrykket novelty handler om menneskets adferd og psyke, og vår iboende fasinasjon for det som er nytt og ukjent. Se bare på hvor mye vi pusser opp, vi er opptatt av moter av alle slag og bruk av det siste innen teknologi. Det som er synd er at vi ofte glemmer å fornye oss selv og forholdet. Forholdet ender i rutinesporet og blir litt kjedeligere enn før.

Min kone oppsummerte det fint; «Da du stod der i rommet i den tøffe harnessen, var du plutselig litt ny for meg. Du var ikke lenger den «vanlige kjæresten» min, men en tøffere utgave. Det tente meg enormt å se hele kroppen din på den måten, og når sentrum for min oppmerksomhet stod ut av metallringen kjente jeg bare at, ja, nå må jeg ha mannen min!»

Frekt lærsett med snøring

Fra lillefrekke.no

Leather shoulder harness

Fra lillefrekke.no

Strap teddy i lær

Fra lillefrekke.no

Å fornye oss selv er det viktigste vi har gjort på lenge

Sexleketøy, pisker og alt annet som hauses opp som viktige elementer for å piffe opp et forhold, er subjektivt sett verdiløst uten en grunnleggende nærhet med partneren!

Se på din egen partner. Du vil instinktivt føle at du kjenner personen på alle tenkelige måter. Se så for deg at dere står i rommet i hvert deres antrekk der dere plutselig nesten fremstår som en fremmed for hverandre.

Kraften i det visuelle inntrykket vil få reptilhjernen din til å våkne, og med fornyet interesse vil du se på din partner med helt andre og mer interesserte øyne. Plutselig kjenner du ikke personen så godt som du trodde, og da snakker vi om fenomenet novelty – nyhetens interesse.

Når den første sjenansen var over, følte jeg meg egentlig både barsk og rå i harnessen. Og responsen min kone ga meg var helt som ønsket.

Hun hadde mange av de samme følelsene som meg når hun snodde seg inn i reimene. «Jeg følte seg mer naken enn når jeg faktisk er helt naken», sa hun etterpå. «Blikket ditt var så intenst og studerende på kroppen min, og jeg kjente litt usikkerhetJeg ble veldig bevisst min egen kropp og hvordan reimene strammet rundt hofter og pupper. Jeg følte meg ny på en måte. Oppmerksomheten jeg fikk tente meg også. De brede reimene satt på en komfortabel måte og uten at de skar inn i huden.»

Det gikk opp for meg hvor underkommunisert akkurat dette aspektet i forholdet er. Effekten av å føle seg litt ny, og kanskje litt fremmed for hverandre. Plutselig ser man på hverandre med nye øyne og nysgjerrighet. Det er jo akkurat det vi gjør når vi forelsker oss i et annet menneske.

«Situasjonen der og da, alt det deilige, det sterke og intense. Det var helt vidunderlig. Gevinsten var imidlertid mye større enn denne opplevelsen», erindrer hun. «Vi har fått mye å snakke om, nye temaer vi kan utforske, og minner som kan gjenoppleves. Lysten ble fornyet og vi er inspirert til å prøve ut nye ting i en ramme der vi begge føler trygghet
 
Visste du at du kan lage din egen harness med tau? Innen bondage med tau kan man skape fantastisk flotte harnesser akkurat som man selv vil. Det krever litt trening, men prosessen og reisen er utrolig spennende!

page69

Å ta vare på seg selv er et godt utgangspunkt for å leve livet. Når vi er tilfredse i egen kropp og eget liv, kan vi dessuten være en positiv kraft også for verden rundt oss. page69.no inspirerer og formidler kunnskap om seksualitet, seksuell helse, seksuell fitness sex og relasjoner, kink og fetisjisme, samt etablering av parforhold via dating.