Skip to content
Hi-tech sexleketøy fra Sinful | Presentert hos page69.no

Bestselgende hi-tech sexleketøy

Vi presenterer syv spennende hi-tech sexleketøy for kvinner, menn og par. Det er en av Skandinavias største online butikker, Sinful.no, som leverer produktene.

Facebook

Del gjerne saken på Facebook

Bytt ut smarttelefonen på soverommet med hi-tech sexleketøy

Teknologi tar mer og mer plass i vår moderne verden, og det handler ikke bare om telefoner og nettbrett. Du kan se effekten i nesten alle bransjer, og spesielt sexleketøyindustrien har tatt de mange teknologiske mulighetene i bruk. 

Hi-tech sexleketøy med innebygd teknologi er ikke noe nytt fenomen, men de siste årene har det blitt en større greie og mer utbredt blant folk flest. Det er stadig flere produkter som enten bruker apper eller en annen form for teknologi for å stimulere kvinnen, mannen eller begge på en gang.

Blant annet kan du få massevis av onani-produkter med Virtual Reality (VR) og penisringer med innebygd kamera – mulighetene er mange, og teknologien blir bare bedre for hvert år.

I samarbeid med Sinful har vi sett nærmere på 7 forskjellige hi-tech sexleketøy for kvinner, menn og par, som alle er store hits i den erotiske nettbutikken.

Hi-tech sexleketøy | Lovense lush 3 app kontrollert g-punkt vibrator fra Sinful | Presentert hos page69.no

Lovense Lush 3G G-spot vibratoregg

En av de store aktørene når det gjelder hi-tech sexleketøy er Lovense Lush 3-modellen. Enten du er singel eller i et forhold, er denne app-kontrollerte g-punktvibratoren et trygt valg hvis du vil legge til et lite sexleketøy i din samling.

Vibrasjonene kan styres direkte på egget eller via appen via Bluetooth og Wifi, noe som gir utallige muligheter. Den diskrete, men kraftige vibratoren kan brukes i hjemmet, på kafeen eller andre steder i det offentlige rom.

Lovense Lush 3 er den nye og forbedrede versjonen av de tidligere versjonene Lovense Lush 2 og 1. En av de store fordelene med den nyeste versjonen er at det har vært et spesielt fokus på å skape en fungerende kobling mellom app og produkt. Det høres kanskje ikke ut som den mest sexy endringen, men tro oss når det gjelder appdrevne sexleketøy, app-kontroll er en av de viktigste funksjonene. Mange mennesker opplever problemer med tilkoblingen på lignende produkter når en slik vibrator settes inn i skjeden, og dette er jo litt i strid med formålet med hele produktet.

Her har Lovense Lush nesten alltid vært banebrytende med sin teknologi sammenlignet med andre, men spesielt den nye modellen viser fremtredende resultater på den fronten. Du kan enkelt bruke produktet med en partner, selv om dere er tusenvis av kilometer fra hverandre.

Overlat kontrollen til partneren din – Kjøp Lovense Lush 3

Hi-tech sexleketøy | We-Vibe Chours for par fra Sinful | Presentert hos page69.no

We-Vibe Chorus - Parvibrator

Nå til en av de mest intuitive parvibratorene på markedet. We-Vibe Chorus er en klassisk parvibrator som bæres av kvinnen mens du har sex. Det fungerer ved å sette den mindre delen inn i skjeden mens den større delen hviler på klitoris. Fordi delen som settes inn ikke er spesielt stor, er det fortsatt plass for mannens penis. Det gir mulighet til et deilig samleie, der både han og hun drar nytte av de kraftige vibrasjonene og derfor kan oppleve intense orgasmer sammen.

Imidlertid er det ikke bare formen og vibrasjonene som gjør We-Vibe Chorus til noe helt spesielt. De deilige vibrasjonene som gir begge parter herlige nytelser, kan styres ved å bruke knappene på fjernkontrollen, gratisappen eller ved å klemme på fjernkontrollen. Det er altså et innovativt og teknologisk stykke sexleketøy.

Prøv den populære We-Vibe Chorus

Elvie bekkenbunnstrener med app fra Sinful | Presentert hos page69.no

Elvie Trainer - app-kontrollert bekkenbunnstrener

Velkommen til din personlige trener. Den app-kontrollerte Elvie er en bekkenbunnstrener som hjelper deg med å få sterkere muskler, økt følsomhet og enda bedre orgasmer fordi du trener ditt mest intime område.

De færreste synes det er kult å trene nedre regioner, men med den prisbelønte bekkenbunnstrener er det faktisk morsomt. Den medfølgende appen kan ta æren for det. Den inneholder øvelser som er utformet som små spill, noe som gjør det både enklere og mer underholdende å fullføre treningen.

Hvis du er den minste i tvil om du utfører øvelsene riktig, er det ikke nødvendig å frykte. Elvies bio-tilbakemeldingssystem er designet for å avgjøre om du gjør det rette, slik at du aldri trenger å gjette. Dette kan være til god hjelp hvis du er ny i bekkenbunnsøvelser og ønsker litt hjelp underveis.

Vi har testet produktet her hos page69 – du finner en flott testartikkel for bekkenbunnstrening med Elvie her.

Du kan kjøpe det prisvinnende produktet her

Hi-tech sexleketøy | Cellmate app styrt kyskhetsbelte fra Sinful | Presentert hos page69.no

Cellmate App-kontrollert kyskhetsbelte

Hvis du er interessert i kinky fetish-spill, er Cellmates app-kontrollerte kyskhetsbelte veien videre. Dette er virkelig en teknologisk videreutvikling av det klassiske kyskhetsbeltet. Den tradisjonelle versjonen er vanligvis kjent i form av et penisbur med enten en hengelås eller en kodelås. Cellemates versjon er forskjellig her fordi den har noen ville tekniske funksjoner. Her trenger du ikke kode eller lås – du trenger en app!

Appen åpner for helt nye muligheter når det gjelder frekke dominansespill. Dette er den du bruker for å låse opp kyskhetsbeltet. Du og partneren din kan også stille inn hvem som har autorisasjon for hva, samt sette en tidtaker på låsen som kan vare i minutter, timer, dager eller måneder.

Lev ut dine frekke fantasier med Cellmates kyskhetsbelte

Hi-tech sexleketøy | Lovese max 2 app styrt onaniprodukt fra Sinful | Presentert hos page69.no

Lovense Max 2 App Board Onani Produkt

Lovense Max kan godt sies å være den mannlige versjonen av Lovense Lush. Dette er et mannlig onani-produkt med et stilig eksteriør, som gjemmer seg på en myk og fleksibel erme. Ermet er designet med nubbedetaljer, som skaper en ekstra stimulering når du trenger inn i den.

Årsaken til at dette bestemte onani-produktet for menn er på listen over hi-tech sexleketøy er at det, i likhet med sin kvinnelige søster, også har en flott app-funksjon. Du kan bruke appen eller direkte på utstyret for å kontrollere de rytmiske vibrasjonene, intensiteten og sammentrekningene.

 Dette gjør det enkelt for deg å bruke den med en partner, der han / hun kan ta kontroll over din glede med appen. Imidlertid kan den også enkelt brukes hvis du bare vil glede deg over de teknisk utviklede vibrasjonene og sammentrekningene på innsiden av hylsen.

Opplev en orgasme som aldri før

Hi-tech sexleketøy | Satisfyer curvy 3 klitorisstimulator fra Sinful | Presentert hos page69.no

Tilfredsstilleren Curvy +3

Du har sikkert allerede hørt om de revolusjonerende Satisfyer-produktene med trykkbølgeteknologi. Vibratorer med trykkbølgeteknologi er også kjent som stimulatorer og har vært på markedet i noen år. Satisfyer er en av de mest populære produsentene i denne kategorien, og med sin Curvy-modell blir opplevelsen bare bedre.

Satisfyer Curvy sørger for en intens orgasme hver gang du bruker den, og som en tilleggsfunksjon, kan du koble den til den prisbelønte appen Satisfyer Connect. Med appen får du muligheten til å designe dine egne vibrasjonsprogrammer, koble stimulatoren med musikk eller la partneren din styre løpet av kampen.

Prøv den revolusjonerende trykkbølgeteknologien

Hi-tech sexleketøy | Kiiroo Keon masturbator fra Sinful | Presentert hos page69.no

Kiiroo Keon Masturbator

Virtual Reality er nå et kjent fenomen i spillverdenen, men det er ikke bare her smart teknologi får innvirkning. Det er faktisk mange i sexleketøybransjen som har fått øynene opp for de fantastiske mulighetene det skaper i den aktuelle kategorien.

Her er Kiiro Keon onani en av de mest anerkjente VR-produktene, designet for å gi deg en helt unik og allsidig opplevelse. Selve onaneren er designet som en stroker med en indre erme. Det er ikke i seg selv revolusjonerende, men det er evnene og egenskapene som blir innlemmet i hylsen til gjengjeld. Her kan du få oppleve vibrasjoner og bevegelser som samsvarer nøyaktig med den erotiske filmen du ser på.

Ved å koble Kiiro Keon til den medfølgende appen, kan du, via en interaktiv modus, synkronisere bevegelsene til filmen du ser med bevegelsene til onanisten. Det bygger rammene for en helt fantastisk og banebrytende onani-opplevelse, hvor lignende sjelden blir sett.

Ta din onani-opplevelse til et helt nytt nivå

Facebook

Del gjerne saken på Facebook

Om Sinful

Sinful er Skandinavias største e-handelsselskap innen sexleketøy. Selskapet har inspirert Norden til et bedre og mer lekent sexliv siden 2008, og har over 140 ansatte samlet på deres hovedkontor og lager i Århus.

Sinful fikk Børsen Gazelle-prisen fra 2015-2020, samt e-handelsprisene Årets e-ner i 2017 og Beste eksportkasse i 2018.

Siste artikler

page69

Å ta vare på seg selv er et godt utgangspunkt for å leve livet. Når vi er tilfredse i egen kropp og eget liv, kan vi dessuten være en positiv kraft også for verden rundt oss. page69.no inspirerer og formidler kunnskap om seksualitet, seksuell helse, seksuell fitness sex og relasjoner, kink og fetisjisme, samt etablering av parforhold via dating.