Skip to content
Hi-tech sexleketøy fra Sinful | Presentert hos page69.no

Bestselgende hi-tech sexleketøy

Vi presenterer syv spennende hi-tech sexleketøy for kvinner, menn og par. Det er landets eldste online-butikk, erotikknett.no, som leverer produktene.

Facebook

Oppdatert april 2024.

Bytt ut smarttelefonen på soverommet med hi-tech sexleketøy

Teknologi tar mer og mer plass i vår moderne verden, og det handler ikke bare om telefoner og nettbrett. Du kan se effekten i nesten alle bransjer, og spesielt innen  sexleketøy har tatt de mange teknologiske mulighetene i bruk. 

Hi-tech sexleketøy med innebygd teknologi er ikke noe nytt fenomen, men de siste årene har det blitt en større greie og mer utbredt blant folk flest. Det er stadig flere produkter som enten bruker apper eller en annen form for teknologi for å stimulere kvinnen, mannen eller begge på en gang. Mulighetene er mange, og teknologien blir bare bedre for hvert år.

I samarbeid med Erotikknett har vi sett nærmere på 7 forskjellige hi-tech sexleketøy for kvinner, menn og par, som alle er store hits i den erotiske nettbutikken.

Lovense Lush 3G G-spot vibratoregg

Lovense er en av de store aktørene når det gjelder hi-tech sexleketøy, av høy kvalitet og Lovense Lush 3 et av deres mest selgende produkter.

Lovense Lush 3 er den siste versjonen av Lovense sitt verdensberømte fjernstyrte egg og kommer med forbedret batteritid (inntil 5 timers bruk) og enda mer stabil bluetooth tilkobling hvor mange tidligere har opplevd utfordringer med bluetooth tilkoblingen som fjerner fokuset fra leken har Lovense fokusert for å eliminere denne.

Du styrer vibrasjonene via Bluetooth appen og wifi eller direkte på egget, og kan programmere og lagre opptil 10 egenproduserte mønstre. Du kan også laste ned og dele vibrasjonsmønstre og synkronisere egget med din favorittmusikk. Ikke nok med det kan du dele tilgang til vibratoren i appen slik at partner kan styre den fra hvor som helst i verden.

Denne appkontrollerte g-punktsvibratoren er et trygt valg om du er på jakt etter et nytt og allsidig sexleketøy med banebrytende teknologi uansett om du er singel, eller i et forhold – denne kan du styre i samme rom eller tusenvis av kilometer fra hverandre.

We-Vibe Sync O

Nå til den nyeste varianten til en av de mest ledende aktørende innen appstyrt sexleketøy.

We-Vibe Sync O er en parvibrator som bæres av henne mens dere har sex. We-Vibe har i årevis solgt parvibratorer som topper salgslistene gang etter gang. Den bæres av henne ved sex og har både klitoris vibrator, samt en ring på den innførbare delen som ligger rundt G-punktet for enda bedre stimuli og sitte tettere og bedre. Her kan begge kan dra nytte av de deilige vibrasjonene og dele enda kraftigere orgasmer sammen.

Den styres via app eller fjernkontroll og kommer med en ny touchfunksjon hvor du kan få vibatoren til å vibrere i takt med berøringene på skjermen, og du kan også få den til å vibrere i takt med musikk. Appfunksjonen gjør det også mulig for partner å styre vibratoren fra hvor som helst i verden.

Her har du altså et deilig tilskudd til samlingen som er lett og bruke alene eller sammen. Et herlig stykke innovativt sexleketøy utviklet ved hjelp av sexologer, parterapeuter og gynekologer!

Hismith Premium 1 2.0 - Appstyrt Sexmaskin

Hismith leverer sexmaskiner av høy kvalitet til en pris som de færreste kan måle seg med og er etter vår mening en av de beste maskinene på markedet.

Hismith Premium 1 Fuck Machine 2.0 er en kraftig sexmaskin som byr på ubegrenset med muligheter og kan enkelt justeres dine preferanser, og styres enkelt både med kablet fjernkontroll, trådløs fjernkontroll eller via egen app. Den er også en av de mest stillegående maskinene på markedet.

Maskinen kan brukes både alene eller sammen med partner og det finnes mulighet for å koble til både ulike dildoer og masturbator for han slik at begge kjønn kan ha stor glede av maskinen. Det finnes også ulike adaptere som gjørt det er mulig å koble til flere av dine eksisterende sexleketøy favoritter.
Den plugges rett i stikkontakten og du behøver aldri bekymre deg over at den går tom for strøm rett før klimaks.

Er du på utkikk etter en sexmaskin med både muligheter for appstyring og fjernkontroll med mye kraft og god støtlengde som kan tilfredsstille de fleste fantasier er Premium 1 Fuck Machine 2.0 et meget godt valg!

The Handy - The Ultimate Handjob Machine

The handy er nok til dags dato markedets mest innovative og avanserte sexmaskin for menn.

The Handy er utviklet av norske ingeniører som har samlet smart design og førsteklasses teknologi designet for å gi deg en unik og allsidig opplevelse med mulighet for å skreddersy din onani opplevelse. til bruk både alene eller sammen med en partner.

Her får du stimuli som simulerer oralsex eller runking ved hjelp av en medfølgende penishylse som føres opp og ned på utsiden av maskinen. Du kan også kombinere apparatet med egne sexleketøy favoritter som f.eks. Fleshlight og andre runkehylser.

Den kraftige motoren byr på opptil 10 bevegelser i sekundet med en maksimal strøklengde på 11 cm som gjør at den klarer Handy selv de tyngste jobbene uansett om du ønsker lange strøk over hele penis eller rolig stimuli rundt kransen og penishodet.

Du kan styre støtlengden både via egen app, via PC og direkte på apparatet. Via appen eller nettsiden www.handyfeeling.com kan du konfigurere maskinen og skreddersy strøklengden og hastigheten slik at du får en unik kombinasjon av bevegelser tilpasset dine preferanser. Det er også mulighet til å dele tilgang til maskinen slik at du kan la partneren din fjernstyre maskinen på avstand.

The Handy kan også kobles sammen med VR-briller og synkronisere oppmot videomateriale og erotiske filmer slik at du både kan se og føle bevegelsene som skjer på skjermen.

Lovense Ferri Fjernstyrt trusevibrator

Lovense Ferri tar forspillet til nye høyder, den er ikke kun diskret, men også buet slik at den sitter godt med alle slags truser. Her kan du sprite opp og tease under kinobesøket, butikkturen eller middagen med en diskret trusevibrator som partneren styrer.

Den er stillegående slik at du kan trygt bruke den hvor som helst, og ved hjelp av appen kan du bruke uendelige vibrasjonsmønstre, synkronisere den til din favorittmusikk. Er du koblet til internet kan partneren din styre vibratoren fra hvor som helst i verden.

Den ergonomiske formen stimulerer vulva og klitoris både når du står, går og sitter, og ligger komfortabelt slik at du kan bruke den i timesvis og alltid kjenner vibrasjonene.

Lovense Ferri er en allsidig, stillegående og toppteknologisk trusevibrator som byr på uendelige muligheter som gjør partnerlek ekstra spennende og moro.

Kiiroo Keon Masturbator

Kiiro ønsker deg velkommen til et interaktivt univers med prisvinnende sexteknologi, her behøver du ikke lenger bruke fantasien, men du kan leve ut dine villeste fantasier i sanntid med interaktiv VR teknologi. Den har en kompakt, komfortabel design slik at du slipper å bruke hendene.

Kiiro Keon er en allsidig og førsteklasses sexmaskin for menn. Du kan om du ønsker bruke onanihylsen alene, eller bytte den ut med hylser fra Fleshlight. Med hjelp av bluetooth kan du koble maskinen til og la den fjernstyres styres av din partner, webkamerautøvere eller synkronisere med erotiske filmer 2D/VR.

Kiiro byr på revolusjon i langdistanseforhold. Du kan synkronisere et eller flere produkter for ekstern partnerlek, uansett hvor dere befinner dere i verden.

Lovense Solace

Solace er den nyeste automatiske onanimaskinen til Lovense, som flytter grensene for hva man kan forvente fra et sexleketøy for menn! Her kan du koble deg til erotisk innhold på nett og synkronisere masturbatorens bevegelser til innholdet på skjermen. Du kan feste leketøyet med bordfestet som følger med og nyte håndfritt og uten å løfte en finger.

Med en batteritid på opptil 12,5 time og runkebevegelser på inntil 280 strøk i minuttet, vil du være ferdig lenge før batteriet går tomt. Her setter Solace en helt ny standard for ytelse sammenlignet med andre tilsvarende produkter.

Ifølge lovense vil denne passe de fleste menn, og som øvrige Lovense produkter kommer denne også med appfunksjon som gir deg mulighet for å gi fra deg kontrollen til en partner, som kan styre masturbatoren fra hvor som helst i verden.
Her får du en kraftig og interaktiv masturbator med kraftig ytelse perfekt for håndfri nytelse.

Facebook

Del gjerne saken på Facebook

Om Erotikknett

Dream entertainment er selskapet bak erotikknett.no, og startet helt tilbake i 1999 med et klart mål: å tilby produkter av høy kvalitet kombinert med personlig service som den gang var mangelvare i markedet. 

Butikken er i dag en av de ledende, og den etterhvert store kundebasen vet å sette pris på servicenivå, kvalitets-produkter raske levering og gode priser.

Gjennom alle disse årene har butikkens eiere vært de samme, noe som gjør at butikkens utvalg er tilpasset en unik innsikt i hva markedet ønsker. Historikken gjør også at selskapet har opparbeidet sterke bånd til verdens største everandører. Erotikk nett er nemlig kjent som en solid merkevare i bransjen, både hos konkurrenter og hos alle verdens store produsenter. Her settes heller ikke ordrebehandling og pakking bort til andre. Alt håndteres av mennesker med pasjon for bransje og produkter, og som vet hva og hvordan kundene vil ha det, Her håndteres alle henvendelser og eventuelle produktfeil raskt og smertefritt.

Siste artikler

page69

Å ta vare på seg selv er et godt utgangspunkt for å leve livet. Når vi er tilfredse i egen kropp og eget liv, kan vi dessuten være en positiv kraft også for verden rundt oss. page69.no inspirerer og formidler kunnskap om seksualitet, seksuell helse, seksuell fitness sex og relasjoner, kink og fetisjisme, samt etablering av parforhold via dating.