Skip to content

tips for gode matopplevelser på date

Hotte restauranter i Oslo for dating

Valg av spisested har absolutt mye å si for hvor bra en date blir. Rammen rundt er viktig. Likeledes selve matopplevelsen, servicen, atmosfære, farger og temperatur. Her serverer vi en artikkel som stadig oppdateres med nye tips om spennende spisesteder i Oslo.

Omgivelsene påvirker uten tvil opplevelsen når dere er på date

Man kan sikkert la det gå både en date nummer en og to før man satser på en romantisk middag. Da rekker man jo også å lære den andre bedre å kjenne med tanke på riktig spisested for en senere middag ute.

Stedet har definitivt noe å si for selve opplevelsen sammen med den man dater. Hyggelig atmosfære, god service og selvsagt god mat burde være rammen rundt en date. Men å finne kinder-egget er ikke alltid enkelt. Det er så mye å velge mellom og det er ikke alltid venners meninger stemmer helt overens med de preferanser man selv har for en date.

Vi følger med på anmeldere i ulike aviser og snapper opp steder det er verdt å besøke. Det betyr jo ikke nødvendigvis at det er de beste valgene for akkurat dere, men de er gode alternavtiver verdt å utforske. Husk også at både kokker og betjening kommer og går, og at meny fra tid til annen byttes. 

Nedenfor kommer det gode forslag til spisesteder i Oslo. Send oss gjerne innspill fra dine opplevelser på steder du besøker.

omakase-570x350px.jpg

Omakase

Er du en sushi-elsker er dette stedet. I motsetning til andre sushi-restauranter får du kun 1 meny her. Kokken bestemmer kveldens meny – en 18 retters! Denne matopplevelsen tar ca 2,5 timer. I tillegg tilbyr Omakase en vinmeny som er tilpasset menyen.

Det er kun 10 plasser og stolene er plassert rundt sushibaren der kokkene jobber. Omakase er populær og med få seter er det lurt å bestille GOD tid i forveien. På hjemmesiden omakase.no finner du informasjon om konseptet og svar på vanlige spørsmål.

cru-570x380px.jpg

Cru vin og kjøkken - Michelin belønt restaurant

Blant hotte restaurantvalg i Oslo for dating er definitivt Cru på listen over en av dem.

En meny inspirert av sjefskokkens hjemland, Englands «country-side» og Worchester. Kjøkkenet har vært sjefskokkens lekegrind helt siden ungdomstiden.

Veien til Norge har gått via internasjonalt kjente Fat Duck i Bray, Berkshire i England, før han i 2015 som medeier og kjøkkensjef har vært å videreutvikle Cru vin og kjøkken.

Besøk siden deres for bilder og menypresentasjon. Cru vin og kjøkken.

Aymara-570x380px.jpg

Ayamara

Eksotiske retter fra et moderne peruansk kjøkken. Ayamara byr på retter fra Criolla, Nikkei, Chifa, Andina og Amazonica. Her finner du og en coctail-bar som på samme måte som kjøkkenet, blander eksotiske smaker og råvarer.
 
Ayamara tilbyr også take away. Perfekt for dere som helst vil tilbringe mest mulig tid på et hotellrom i nærheten av Solli plass der restauranten ligger.
 

Bienvenidos! Ayamara

Norges største dating og sexblogg

page69.no er et livsstilsmagasin som har sitt innholdsfokus knyttet til menneskers seksualitet, men særlig knyttet til sex og erotikk og uavhengig om man er singel eller i et forhold.

Det innebærer at vi jobber med mange spennende temaer som angår alle, for seksualitet er noe vi alle har. Velkommen.