Skip to content
Hotwife

Hotwife - med tillatelse til å ha sex med flere!

Hotwife er navnet på kvinner som med mannens tillatelse har en eller flere elskere i tillegg til sin mann. Det er lett å se for seg utfordringene. Det er også lett å fantasere om spennende møter med fremmede menn.

Hva er en hotwife?

Det foregår en del sammenblanding mellom uttrykkene «hotwife» og «cuckold» på internett. La oss først forklare hver enkelt relasjonsform.

I et forhold som praktiserer cuckolding, kalles mannen i forholdet for cuckold og kvinnen cuckoldress. I cuckold er ydmykelse av cuckold en vesentlig del av relasjonesformen. Både hans kvinne og hennes elsker (bull) kan delta i ydmykelsene som finner sted, og det er dette forholdet mannen i forholdet tenner på.

En hotwife kan defineres som: En kvinne som av sin mann oppfordres eller oppmuntres, og har tillatelse til å ha seksuelle relasjoner med andre menn. Det er mannen i forholdet som søker partnere som er henne verdig, og som inviterer andre menn til en sosial sammenkomst der de får møte kvinnen. I hotwife-relasjoner handler det om mannens stolthet over å ha en «hot wife», et uttrykk som regnes som opprinnelsen til uttrykket hotwife. 

I hotwife-relasjoner handler det ikke om ydmykelse, men om at mannen i forholdet tennes av tanken på at hans kvinne begjæres av mennene hun har sex med. Det er ikke uvanlig at mannen i forholdet sørger for fasilitetene som hans hotwife og hennes elsker(e) skal benytte. Om det er å bestille et hotellrom eller andre praktiske ting.

Hvordan går dere frem for å etablere et hotwife-forhold?

Det er vanlig å lansere ideen som en fantasi. Det er ufarlig og kan enklere skyves vekk som akkurat det. Måten par håndterer en slik idé varierer sikkert veldig. Det er imidlertid hevet over enhver tvil at begge bør tenne på ideen for at den skal ha en sjanse til å overleve når den omsettes i praksis.

Er man helt ny i en slik situasjon, vil nok de fleste ha utbytte av å ha hotwife som en fantasi i sexlivet en stund før tanken realiseres. Deretter handler det om å diskutere alle spørsmålene og alt dere har tenkt og vurdert. La saken modnes mens dere fortsetter å prate om det. Vær nøytral når dere diskuterer. Det er også litt som å gå sulten inn i en matbutikk, man handler alltid inn mer enn man trenger. 

Er du kåt når denne tematikken diskuteres, er du mer tilbøyelig til å dukke unna mulige problemer og vanskelige konsekvenser. Å diskutere det kort tid etter sex kan være et punkt der dere er som mest nøytrale for å diskutere en slik sak. 

Regler for hvordan det hele skal foregå burde være obligatorisk. Øverst på den listen bør det stå: Forholdet skal alltid prioriteres! Forøvrig er det vanlig å diskutere om det kun skal foregå på hotell, hjemme hos dere eller hjemme hos hennes elsker. Skal det i det hele tatt foregå utenfor huset, er jo en diskusjon i seg selv. 

Skal han delta på noe vis, eller kun være en passiv tilskuer? Hva med tidspunkter i uken? Skal hun kunne ha sex med noen fra samme sted eller samme by? Bruk av kondom, kyssing, analsex, suging og andre former for seksuell utfoldelse bør også diskuteres. Skal hun dokumentere seksuelle aktiviteter og hvordan? Skal hun alltid avtale med mannen før hun avtaler med sin elsker? Skal hun få lov til å innlede et forhold med en eller flere, eller skal det kun være engangsopplevelser?

Det er mange slike spørsmål og praktiske sider ved dette. Ved å la tanken modnes vil disse komme til syne over tid. Gi dere rom og tid til å besvare alle disse spørsmålene før dere begir dere ut i dette for alvor.

Hvordan finne sexpartnere?

I ekte hotwife-relasjoner er det mannen som søker og finner potensielle partnere. Han inviterer kandidater til en sammenkomst der hans hotwife presenteres. 

Sexpartnere finner man som regel via online tjenester. I USA er Craigs list svært populær. Du rutes direkte til Norge dersom du klikker deg til Craigs. Men det finnes selvsagt mange tjenester som tilbyr online tjenester der man oppretter profiler og søker etter likesinnede.

Fantasiens voldsomme kraft er utfordrende å stoppe

Det finnes par som gjør hotwifing til en relasjonsform og livsstil som fungerer, og det finnes mange forhold som havarerer.
 
Parforhold som ikke får dette til å fungere, er de der kvinnen nærmest blir overtalt inn i dette. Også det at hun innledningsvis synes det høres spennende ut, men etterhvert endrer oppfatning, er en vanlig utvikling. I en del tilfeller har kvinnen blitt forsikret om at hun når som helst kan stoppe og at han vil synes at dette er greit. I praksis viser det seg at mannen er så opptatt av fantasien, at han ikke så lett klarer å avprogrammere fantasien. Om han faktisk er villig til å avprogrammere seg selv er jo et sprøsmål i seg selv.
 
Dersom hun på et tidspunkt ikke lenger ønsker å delta i hans fantasier, kan det bli problematisk for ham fordi det er dette han tenner seksuelt på. Hans tenningsmønster kan overskygge hans normale og bredere evne til å fungere seksuelt i relasjonen. Og når det seksuelle ikke lenger fungerer, kan det selvsagt bli et problem for forholdet.
 
Hvordan utforsker man dette på en trygg måte?
 
Det kanskje viktigste i møte med en slik fantasi, er å være klar over den sterke kraften som allerede er tilstede i mannen, eller hvordan den kan vokse til å bli altoverskyggende og fullstendig dominere hans seksualitet. Mannen kan med overbevisning forsikre henne på alle vis om at hun når som helst kan velge å ikke delta i flere seksuelle aktiviteter med andre menn. Men i praksis kan dette være en strategi for å få henne til å prøve det ut. Altså en ren egosentrisk handling fra hans side.
 
Det er ikke unaturlig at en kvinne kan tenne på muligheten til å ha variasjon i sexlivet når det finnes en aksept for dette hos hennes partner. Hun bør imidlertid ha evne til å se en slik livsstil for seg i et lengere perspektiv, og vurdere om dette virkelig er noe hun kan tenke seg. Dette handler i stor grad om modning og å både diskutere og akseptere alle de vanligste situasjonene og følelsene man vil møte.
 
Den sterke seksuelle kraften som kan ligge i mannens hotwife-fantasier, kan totalt dominere og overstyre farene forholdet vil utsettes for. Å bli med på det for å prøve det ut, kan være som å helle bensin på bålet. For dersom kvinnen på kort eller lengre sikt ikke vil mer, vil det ikke være like enkelt for mannen å stoppe. Det skaper et problem.

Det er enklere å argumentere mot enn for

Fantasier der hun inntar rollen som hotwife, kan absolutt være spennende og seksuelt givende for begge parter om den realiseres. Den viktigste forutsetningen for å få det til å fungere, synes å være at tanken får tid til å modnes, og at alle motforestillinger er temaer i åpne diskusjoner. 

Vær klar over at selv om dere kun leker med tanken i samtaler og kanskje også når dere har sex, vil det kunne fremprovosere sterkere og sterkere følelser for denne fantasien hos mannen. Går det over i mas kan det være et tegn på at fantasien har fått en usunn dominans. Kvinnen bør være svært sikker i sin sak for å delta i hans fantasi.

Det er ikke unormalt at han faktisk selv ikke har tenkt godt nok gjennom sin egen fantasi dersom den realiseres. Et møte med realitetene kan være svært utfordrende for enkelte menn å takle, når en eller flere «kjekke elskere» tar henne med storm og hun åpenbart liker både oppmerksomheten og den seksuelle tilfredsheten.

Og sniker det seg inn tvil i mannen når hans partner med hans tillatelse er ute med sine elskere, vil sjalusien raskt kunne vokse seg stor og uoverkommelig. Da er han som vil stoppe og hun som blir skuffet dersom hun faktisk likte den nye livsstilen veldig godt!

Uansett bør man samtale mye og tenke enda mer over om man vil utforske denne siden av sin seksualitet utenfor forholdet.

Siste artikler

Han finner kjekke menn til sin kone.

Er dere på vei inn i en ny relasjonsform som invilvere andre sexpartner? La dere inspirere av Stine og Anders fra Oslo. Les intervjuet om kjekke menn her.

Sex med to. Forholdets død eller ny vår?

Et alternativ til å være cuckold og hotwife, er selvsagt å invitere til trekant der mannen i forholdet er mer eller mindre delaktig. Les om trekant med dama.

page69

Å ta vare på seg selv er et godt utgangspunkt for å leve livet. Når vi er tilfredse i egen kropp og eget liv, kan vi dessuten være en positiv kraft også for verden rundt oss. page69.no inspirerer og formidler kunnskap om seksualitet, seksuell helse, seksuell fitness sex og relasjoner, kink og fetisjisme, samt etablering av parforhold via dating.