Skip to content

Bondage for alle

Hvorfor er det slik at det å bli bundet eller satt fast er noe stadig flere fasineres av og praktiserer? For de som prøver det ut finner aktiviteten spennende, opphissende, pirrende og deilig. Par melder også om at samlivet generelt utvikler seg positivt som følge av blant annet den delen av BDSM som kalles bondage.

BDSM - en komplett guide

BDSM – stor guide for nybegynnere som inneholder de fleste aspekter for å forstå og praktisere trygt, spennende og morsomt. Les vår store guide til BDSM.

En introduksjon til BDSM

Det er mange myter og fordommer knyttet til BDSM og de ulike disiplinene som ligger i begrepet. Praktisering av SM ble så sent som i 1994 diagnostisert som en psykiatrisk lidelse. Det skulle vise seg at psykiatrien tok feil – veldig feil. Les vår introduksjon til BDSM.

Praktisering av BDSM gir økt mental stabilitet

Psykiatriens stigmatisering og sykeliggjøring av BDSM-utøvere gjennom historien, har skapt mange fordommer og myter som fremdeles eksisterer. Nyere forskning burde være nok til å frikjenne også BDSM, slik så mange andre sider ved menneskelig seksualitet har blitt gjennom årenes løp. Les vår sak om BDSM gir økt mental stabilitet.

Planlegging, forberedelser og sikkerhet knyttet til BDSM

Alle utøvere ønsker mest mulig glede og nytelse når interessen praktiseres. Dette kan bare skje dersom planlegging, forberedelser og sikkerhet ivaretas.  

Norges største dating og sexblogg

page69.no er et livsstilsmagasin som har sitt innholdsfokus knyttet til menneskers seksualitet, men særlig knyttet til sex og erotikk og uavhengig om man er singel eller i et forhold.

Det innebærer at vi jobber med mange spennende temaer som angår alle, for seksualitet er noe vi alle har. Velkommen.