Skip to content

Dating - sex - erotikk - bDSM

Om oss

Dating, sexdating, seksualitet, sex og erotikk – magasinets hovedtemaer. Vi ønsker å være inspirerende, kunnskapsformidlende, diskuterende, frekke og sexy. Livet er for kort for å ha et dårlig sexliv, og vi skal ha vårt fokus på alt som kan bidra til at våre lesere skal nyte sin seksualitet på alle måter. Alene og med en partner.

Vår kompetanse

Å skrive om sex og seksualitet krever kompetanse i fagene. Derfor har vi også knyttet til oss både sexolog og parterapeut. Vi har også tilgang til et lite nettverk innenfor private helseforetak som kan kommentere temaer der fagtung kompetanse er påkrevd og nødvendig.

Vi som står bak magasinet forener høyst ulike fagfelt. Gründeren er gjennom mange år en digital markedsfører. I reklamebyrå I Oslo som tekstforfatter på digitale prosjekter for en rekke av de største selskapene i landet (Telenor, Hafslund, NSB, Sparebanken NOR for å nevne noen), senere flere år hos Telenor. Først som redaktør hos online.no som er Telenors underholdningskanal, senere som webanalytiker hos telenor.no, salgsplattformen til selskapet. 

I dag jobber han som digital kommunikatør, og kompetansen spenner fra rådgiving innen digital strategi, utvikling av nettsider, søkemotoroptimalisering og synlighet hos Google, innholdsproduksjon, fotografering og filmproduksjon.
 
Vår fagrådgiver er evolusjonær-biolog med master i fenotypisk sammenligning hos mennesker. Hun har også erfaring fra innsiden i datingbransjen, og er generelt svært kunnskapsrik når det gjelder menneskers adferd.
 
Hun har mye kunnskap om evolusjon, menneskeadferd, partnervalg og seleksjon. Hennes kunnskap er helt uvurderlig da hun kan forklare menneskers adferd ut i fra vår felles historie og på det dypeste plan mulig. Nemlig der all adferd har sitt utspring fra.

Sunn seksuell helse burde dyrkes hver dag

Vår seksualitet er grunnleggende viktig for oss på mange måter. En sunn seksuell helse påvirker hele vårt vesen og også vårt forhold til andre.

Vi kan si at vår seksualitet er en integrert del av oss. Et grunnbehov som utgjør et aspekt av det å være menneske og som ikke kan adskilles andre livsaspekter. Det handler ikke å ha samleie eller vår evne til å få orgasme. Det er heller ikke summen av alt det erotiske innholdet i våre liv.

Alt dette kan være en del av seksualiteten, men den finnes også i energien som får oss til å søke kontakt, nærhet og kjærlighet. Den omfatter vår sensualitet og måten vi uttrykker oss på i kommunikasjon med andre. Hva vi føler, hvordan vi beveger oss, hvordan vi forholder oss til oss selv og til andre gjennom tanker, følelser, handlinger og samspill.

Både WHO og vårt eget helsedepartement er opptatt av seksuell helse. I helsedepartementet er det utformet en ny strategi for første gang samler arbeidet for seksuell helse i en felles strategi.

Målgruppen for denne strategien er befolkningen generelt og alle som jobber i helse- og omsorgstjenesten, i bruker- og interesseorganisasjoner og i politikk og forvaltning. Strategien tar utgangspunkt i at seksualitet er en helsefremmende ressurs i alle livsfaser, og at individets handlingskompetanse for å ivareta god seksuell helse bidrar til god livskvalitet og god helse for den enkelte.

Vi ønsker å støtte behovet vi ser i forhold til å ha sunn seksualitet på dagsorden. Vi skal inspirere og formidle faktabasert kunnskap, underholde og informere. En viss populistisk tilnærming vil vi derfor dyrke, men vårt fokus vil også til dels ha en vitenskaplig tilnærming til temaene vi skriver om. 

Kontakt oss

Norges største dating og sexblogg

page69.no er et livsstilsmagasin som har sitt innholdsfokus knyttet til menneskers seksualitet, men særlig knyttet til sex og erotikk og uavhengig om man er singel eller i et forhold.

Det innebærer at vi jobber med mange spennende temaer som angår alle, for seksualitet er noe vi alle har. Velkommen.