Skip to content

Med rollespill, ny og sexy garderobe og spennende tilbehør, kan dere skape ny energi i samlivet

Sex- og samliv har en tendens til å bli litt mindre spennende over tid i et forhold. Det er nesten uunngåelig for de fleste av oss. Rollespill, bruk av sexy klær, sko og eventuelt annet tilbehør, er perfekte tiltak for å skape variasjon og spenning i et rutinepreget samliv. 

Rollespill, sexy klær og sko. Så frekt, så deilig

Rollespill | Sko og støvletter er et viktig tilskudd når man kler seg sexyEnten den seksuelle spenningen har dabbet litt av, eller om dere bare liker å utforske nye muligheter for variasjon og krydder, er rollespill, sexy klær, sexy sko, støvletter og tilbehør en verden det er morsomt å fordype seg i. 

Og det er så mye å se på, prøve ut og oppleve. To som kjenner hverandre godt gjennom flere års forhold, kan på et blunk vise frem helt nye og ukjente sider ved seg selv. Nettopp det å utforske seg selv og sin egen seksualitet er spennende. Og viktig, uansett alder og status i forholdet. 

De aller fleste av oss har sexfantasier, drømmer og ønsker som av ulike grunner er holdt tilbake. Kanskje dere ikke er så flinke til å snakke åpent om slikt, eller så er ikke dette et problem i det hele tatt. 

Nedenfor skal vi uansett presentere noen ideer og inspirasjon som kan bidra til flere nyanser og pirrende innhold i sexlivet.

Bildet viser skoen Adore Paljett Black, og fåes kjøpt hos lillefrekke.no.

Hva er rollespill?

Det enkleste er å sammenligne det med å være en skuespiller. Man ifører seg klær og en personlighet som stemmer med karakteren man ønsker å være. Man bør føle en dragning mot karakteren, og ikke ende opp i en rolle først og fremst basert på fantasien partneren har.

Å rollespille innebærer at man kopierer en adferd man forbinder med karakteren man spiller. Kjøper man et kostyme som politi- eller brannmann, gir det nokså åpenbare føringer for rollespillets innhold. 

Noen nøyer seg med å kun iføre seg et kostyme fordi det i seg selv skaper en opphisselse hos sin partner, f.eks ved at hun kler seg i en skoleuniform, en nissemor-drakt, eller i et kinky kostyme. Han stiller opp i sin vanlige slitne boxer. Dette er ikke rollespill, men en tilfredsstillelse av mannens fantasi om å se henne i en eller annen sexy habitt.

Kler hun seg i en sexy skoleuniform, og han glir inn i rollen som en streng lærer, begynner det å ligne på et rollespill. Hun sliter litt med matematikken på stuebordet. Og siden hun er litt frekk mot læreren, tar det kanskje ikke så lang tid før hun får smake litt pisk, litt verbal ydmykelse, eller rett og slett må få litt hardhendt sex for å komme på bedre tanker. Frekkhet tolereres ikke i dette klasserommet.

Poenget med rollespilling er å faktisk imitere en valgt karakter eller personlighet, og rollespille en dialog eller handling gjennom kreativ improvisering. Begge er i rolle og handlingen er derfor helt avhengig av tolkningen som gjøres løpende, og hver enkelt replikk eller handling. 

Som sexy student kan hun velge å være frekk, sjenert eller forførerisk. Han kan være streng, forførerisk eller diktatorisk lærer, eller en som blir satt på plass av en selvsikker og sexy student. Man kan bruke sexleketøy eller kinky rekvisitter som støtte i handlingen, alt avhengig av hvordan man vil gjennomføre rollespillet.

Den ene siden ved rollespill er skuespilleriet i seg selv. Det å gå inn i rolle og gi utløp for sin egen eller partnerens fantasi. Den andre siden av dette er den psykologiske. Det er mange innenfor kinky miljøer som opplever økt frihetsfølelse og at forholdet blir sterkere som følge av rollespillingen.

Økt åpenhet, bedre kunnskap om hverandre, større tillit og økt omsorg for sin partner, er noen tilbakemeldinger studier har rapport om. Forskning har blant annet funnet utvetydige bevis på at BDSM gir økt mental stabilitet hos utøvere sammenlignet med de som ikke praktiserer denne formen for rollespill.

Hvem passer rollespill for?

Rollespill er ikke nødvendigvis noe som passer for alle. For enkelte kan det rett og slett føles så unaturlig og fjernt å skulle være «skuespiller» i sitt eget forhold, at det ikke uten videre lar seg gjennomføre på en realistisk måte. 

Ofte setter man begrensninger på seg selv når noe oppleves som utenfor komfortsonen, eller man føler seg så dum at hele seansen man lot seg overtale inn i blir en fiasko. Vi har alle klare formeninger om hvem vi er og hva vi representerer i hverdagen. Avstanden mellom den hverdagslige rollen og en oppdiktet figur, kan være for stor til at det ikke blir vellykket i første omgang.

Rollespill | Antrekk for menn levert av lillefrekke.noHar man satt slike begrensninger på seg selv og forholdet, er det kanskje nettopp litt rollespilling som skal til for å revitalisere og skape ny dynamikk i forholdet?! Det er ikke på noen måte skadelig eller farlig.  

Den daglige dynamikken i forholdet vil påvirke i hvilken grad man kan frigjøre seg fra slike lenker. 

Ser vi litt stort på det, er vi alle i et slags rollespill hver eneste dag. Veldig mye av det vi gjør og sier er basert på samfunnsnormer og andres forventninger om adferd. Mye av livene våre handler om kompromisser og «forhandlinger» med andre, også innenfor parforholdet.

Derfor kan man vel nesten si at rollespill sånn sett kan passe for alle. Det er bare når vi setter merkelappen rollespill på det, ifører oss kostymer o.l., og spiller en karakter, at vi plutselig opplever det som noe helt annet. Men faktisk rollespiller vi jo mer eller mindre hver eneste dag.

Men det er ikke nødvendig at dere har talent som skuespillere, og  leve opp til karakteren dere kler dere ut som. Å iføre seg noe sexy, småfrekt eller vulgært, kan i seg selv være en start. Kanskje dere kan utvikle det til noe mer etterhvert.

Det er ikke så viktig å sette merkelapp på det man gjør, så lenge det bidrar til et variert, morsomt og spennende samliv. Uansett skal dere vite at å bruke kostymer og å rollespille både er vanlig og normalt. Faktisk er det kanskje langt mer normalt enn du har trodd. 

Bilde: Noir t-shirt (Produsert i EU). Bukse i wetlook stil. Kjøpes hos lillefrekke.no

Hvorfor bruke tid på rollespill?

Hva om vi sier at rollespill kan styrke båndene i et parforhold? At det kan bidra til økt åpenhet og mer kunnskap om den andre i forholdet. At man kan oppleve økt tillit, mer omsorg og mer seksuell tilfredsstillelse.

Det er naturligvis ikke automatikk i at man opplever slike konsekvenser. Likevel er sannsynligheten absolutt til stede for at et forhold vil blomstre som følge av rollespilling. Humor og latter når man kler seg i kostymer og går inn i roller er i seg selv befriende og godt for alle. Å by på og vise frem flere sider av seg selv bare øker respekten for hverandre, ikke motsatt.

Vi har alle flere sider ved oss selv som kanskje ikke er synlige eller får slippe til i hverdagen. Hos mange forblir disse stuet bort, «glemt», undertrykt, oversett, fortrengt eller ignorert. Det kan være ens egen personlighet som gjør at man stenger sider ved seg selv inne. Eller det kan ha med partneren å gjøre. Slike begrensninger er uansett aldri godt for noen.

Det finnes en rekke ulike undersøkelser som forteller hva slags fantasier kvinner og menn foretrekker. Selvfølgelig er det forskjell på en fantasi og virkelighet, og ikke alle ville gjennomført fantasiene selv om muligheten åpenbarte seg. Likevel kan vi trygt si at svært mange tiltrekkes røffere sex. Du kan lese mer om BDSM i denne store guiden.

Slike undersøkelser sier ikke så mye om hvorfor vi fantaserer som vi gjør. Kanskje er det alle kravene og forventningene vi har i vår hverdag som utløser behovet for å ha et sted der man er en helt annen. Kanskje det er fantasiversjonen som er litt av det egentlige jeg-et?! 

Uansett årsak, det å rollespille gir mange en opplevelse av frihet og variasjon som skaper både nytelse og glede. Rollespill kan også bidra til at man vokser som menneske. Man uttrykker seg på andre måter, byr på seg selv eller blir flinkere til det, og man deler opplevelser og blir bedre kjent med seg selv og sin partner.

Lekre antrekk i lær, lakk og wetlook fra lillefrekke.no

Hvem vil du være i dag?

Man burde prøve det dersom man aldri har kledd seg ut. Det gir en helt egen følelse å iføre seg et kostyme eller en klesstil man vanligvis ikke forbinder med seg selv. Særlig gjelder dette når man kler seg opp i sexy kostymer.

Årsaken til den enorme veksten innen denne bransjen er flerdelt, men at nordmenn definitivt har blitt litt mer frigjort må være en av dem. Tilskuddet av flere sexklubber bidrar sikkert også til at vi her til lands kjøper inn sexy tøy, som kan brukes både hjemme og på klubber. 

Likevel gjetter vi på at det er på hjemmebane folk flest dresser seg opp for å ha en erotisk helaften, og der man inntar litt andre roller enn de man har i hverdagen. 

Det å se sin partner i råe, lekre, elegante, sexy eller vulgære antrekk påvirker de fleste på en positiv måte. I dag er utvalget enormt, og lillefrekke.no er en av butikkene som virkelig har stor bredde i både kategorier og størrelser. Her finner du selvsagt også slagerne som år etter år selger godt. La oss se nærmere på noe av det som tilbys.

rollespill-05-832x470px.jpg
Hos lillefrekke finner du et stort utvalg innen uniformer og kostymer.

Sexy uniformer er sikre vinnere hos mange nordmenn

Korte skjørt, små topper, strømper og lekre høyhelte sko. Enten man vil bli undervist, eller selv være lærer og sørge for at studenten lærer dagens pensum. Japansk-inspirerte skoleuniformer har vært slagere i mange år.

Og julen hører nissemor til i denne bransjen. For antrekk til en sexy nissemor er en sikker vinner under mange juletrær. Nå er det vel ofte slik at nissefar lar nissemor åpne denne pakken allerede noen dager før jul. 

Leger og sykesøstre nyter fremdeler stor anseelse i befolkningen. Det er i hvert fall mange nordmenn som gjerne vil undersøkes av kjærester og koner i fine sykehusuniformer.

rollespill-07-832x460px.jpg

Ikke alle brann- og politimenn kjører biler med blålys

Det er ofte kvinnene som stjeler mye av fokuset, men la oss ikke glemme mannen! Dels har det vært slik fordi utvalget først og fremst har vært rettet mot henne. Dette har endret seg radikalt de senere årene.

Rollespill | Antrekk for menn levert av lillefrekke.noDe tradisjonelt mandige yrkene er det blitt færre av i vårt teknologi-orienterte samfunn. Det er derfor befriende deilig å kunne la andre og mandige sider ved seg selv komme frem. Om så kun for et par timer eller så. 

Vi sitter mye foran en skjerm, og la oss se det i øynene. Kontormannen er ikke like sexy som en sterk brannmann, topptrent spesialsoldat eller en uredd politimann i aksjon. 

Derimot tenner hun som venter hjemme nesten garantert på en mann som kommer inn i stuen med full uniform, og bestemt tar vare på henne slik hun gjerne vil.

Men det er ikke bare våre modige redningsmenn som er populære. Bad guys og macho-menn nyter også popularitet hos mange kvinner. Og også her har utvalget blitt stort for gutta. Hele antrekk eller som på bildet, mindre klær – mer kropp.  

Pisk og bind for øynene er en populær begynnelse på spennende variasjon i sexlivet.

rollespill-06-832x555px.jpg

Kinky interesser byr på endeløst med variasjonsmuligheter

BDSM, lakk, latex, gummi og lær, eller det å kle seg i ulike kostymer er eksempler på elementer i rollespill. 

BDSM er et uttrykk som første gang ble registrert i 1991, og er egentlig en slags videreutvikling av sadomasochisme. BDSM består av flere ulike disipliner: bondage/disiplin, dominans/underkastelse og sadisme/masochisme. Tiltrekkes du av kink, så les vår store guide om BDSM.

Klær er som regel en viktig del av ethvert rollespill, så også innenfor kink-varianter. Alt kan brukes og det er utøverne som selv bestemmer ethvert aspekt ved rollespillet og leken. Rollespill skal være morsomt, og nettopp derfor er kostymer og antrekkene en viktig del av å kunne spille med realisme. 

Latex, lær, gummi, wetlook og kostymer. Det er endeløst med variasjonsmuligheter. 

I vår introduksjon til BDSM får du et godt innblikk i hva BDSM er, historikk og forskning rundt tema.

rollespill-04-832x475px.jpg

BDSM som rollespill

Par som innfører elementer fra BDSM starter ofte med håndjern, øyenbind, pisk og ulike restraints. I softvarianten av BDSM har rollespill-delen mindre betydning da man er mest opptatt av det kinky i situasjonen. Bruk av pisk eller å sette fast sin partner er det viktige.

Når dere går over til en mer rendyrket rollespill-utøvelse, vil karakteren dere spiller komme tydeligere frem. Og litt av poenget med rollespill er nettopp å innta en annen enn sitt vanlige jeg.

Uansett hva slags rollespill dere begir dere ut på, vil kommunikasjon som regel være en viktig del av det hele. Er dere uvant med å prate når dere har sex, kan dialog, dirty talk, eller det å bruke kommandoer, føles ukomfortabelt. I hvert fall til å begynne med og før dere har etablert rollene.

BDSM tilbyr uansett et stort spekter av mulige retninger dere kan rollespille. Noen fordyper seg i binding – bondage-delen av BDSM. Å binde sin partner og på den måten gjøre han eller henne forsvarsløs kan føles opphissende for begge. 

Noen føler dragning mot å være den dominante, mens andre drømmer om å bli dominert. En del av slike dominans/underkastelsesroller, innebærer ofte elementer av å påføre den underdanige en viss grad av smerte. Klask på rumpa med hånden eller ved bruk av pisk eller pads o.l. For noen er det å bli kommandert, ydmyket, disiplinert og straffet den ultimate formen for rollespilling.

rollespill-01-832x475px.jpg

Lakk, latex, gummi og lær

Å kle seg i lakk og lær er både kult, opphissende og stilig. Det finnes mye på markedet, og forvandlingen som skjer når man har kledd seg opp er veldig spennende. En uskyldig kvinne blir plutselig alt annet enn uskyldig. 

Bare synet av en sminket og oppdresset kvinne i en slikt antrekk kan ta pusten fra enhver partner – kvinne som mann. Parfyme, lakk eller lærlukt fyller rommet, og gir i seg selv bud om det deilige som skal eller kan skje.

En lakk- og lærkveld bør begge være med på. Det er morsommere når begge har kledd seg i kule antrekk som både lukter godt og pirrer fantasien. 

Men la rommet i seg selv også bidra til at kvelden blir minneverdig. Lekre farger og stoff, rent og ryddig rom, dempet belysning, lav musikk. Å leke litt kreativt med stoffer og farger på soverommet kan gjøre det kjedelige soverommet litt mer spennende og innbydende.

rollespill-02-832x475px.jpg

Nye roller gir følelsen av å være nesten nye partnere igjen

Det er deres forhold som er i senter. Begynn i det små og føl dere frem. Del tanker og tør å fortelle hva dere tenner på. La kreativitet og lyst bestemme veien videre i utforskningen. Ikke la dere bokses inn av ytre rammer, men lag deres egen deilige verden sammen.

Lillefrekke er en spennende butikk som har et herlig stort utvalg innen sexy og spennende klær, sko og støvletter, kostymer, korsetter, lakk, lær og wetlook-produkter, undertøy og frekke antrekk.

Noe mange kunder her setter pris på er bredden i størrelser. Ikke minst innenfor sexy sko og støvletter, der du for mange modeller kan finne størrelser helt opp til str. 46.

Lillefrekke byr i tillegg på over 2000 erotiske artikler!

Litt av utvalget hos lillefrekke.no

En elegant, lekker og eksklusiv støvlett fra lillefrekke.no. Råstilige detaljer i gullfarge, stilletthæler i 11.5cm høyde, og sålen utligner med ca 2 cm.

lillefrekke.no har et stort utvalg sko og støvletter. Her finner du alt fra hverdagssko, demonia, ankel-, kne- eller lårhøye. Du finner fetisjsko, flate og lave sko og sko med high heels. Du finner platåsko, pin-up og sko i store størrelser for menn!

Nedenfor et lite utvalg fra deres omfattende kolleksjon av klær, sko, støvletter, tilbehør og leketøy.

page69

Å ta vare på seg selv er et godt utgangspunkt for å leve livet. Når vi er tilfredse i egen kropp og eget liv, kan vi dessuten være en positiv kraft også for verden rundt oss. page69.no inspirerer og formidler kunnskap om seksualitet, seksuell helse, seksuell fitness sex og relasjoner, kink og fetisjisme, samt etablering av parforhold via dating.