Skip to content

Vis frem nye sider av deg selv og skap ny spenning

Med rollespill, ny og sexy garderobe og spennende tilbehør, kan dere enkelt skape ny energi i samlivet

Sex- og samliv har en tendens til å bli litt mindre spennende over tid i et forhold. Det er nesten uunngåelig for de fleste av oss. Rollespill, bruk av sexy klær, sko og eventuelt annet tilbehør, er perfekte tiltak for å skape variasjon og spenning i et rutinepreget samliv. 

Rollespill, sexy klær og sko. Så frekt, så deilig

Rollespill | Sko og støvletter er et viktig tilskudd når man kler seg sexyEnten den seksuelle spenningen har dabbet litt av, eller om dere bare liker å utforske nye muligheter for variasjon og krydder. Rollespill, sexy klær, sexy sko, støvletter og tilbehør, er en kategori det er morsomt å fordype seg i. 

Og det er så mye å se på, prøve ut og oppleve. To som kjenner hverandre godt gjennom flere års forhold, kan på et blunk vise frem helt nye og ukjente sider ved seg selv.

Nettopp det å utforske seg selv og sin egen seksualitet er spennende. Og viktig, uansett alder og status i forholdet. 

De aller fleste av oss har sexfantasier, drømmer og ønsker som av ulike grunner er holdt tilbake. Kanskje dere ikke er så flinke til å snakke åpent om slikt, eller så er ikke dette et problem i det hele tatt. 

Nedenfor skal vi uansett presentere noen ideer og inspirasjon som kan bidra til flere nyanser og pirrende innhold i sexlivet.

Bildet viser Adore Paljett Black, og fåes kjøpt hos lillefrekke.no.

Hvem passer rollespill for?

Rollespill i bokstavelig forstand (skuespilleri) er ikke noe som passer alle. For enkelte kan det være en for stor barriere å skulle kle seg ut eller å gå inn i og spille en rolle. 

Det føles kanskje rett og slett så unaturlig og fjernt å skulle være skuespiller, at det ikke lar seg gjennomføre.

Rollespill | Antrekk for menn levert av lillefrekke.noEn annen utfordring kan være at man ikke klarer å ta seg selv eller den andre seriøst nok i en slik rollesetting. 

Vi har klare formeninger om hva den andre i forholdet representerer. Da kan det være utfordrende å plutselig oppleve partneren som en helt annen persontype.

Den daglige dynamikken i forholdet vil påvirke i hvilken grad man kan frigjøre seg fra slike lenker. 

Men det er ikke nødvendig at dere har talent som skuespillere, og  leve opp til karakteren dere kler dere ut som. Å iføre seg noe sexy, småfrekt eller vulgært, kan i seg selv være en start. Kanskje dere kan utvikle det til noe mer etterhvert.

Det er ikke så viktig å sette merkelapp på det man gjør, så lenge det bidrar til et variert, morsomt og spennende samliv. Uansett skal dere vite at å bruke kostymer og å rollespille både er vanlig og normalt.

Bilde: Noir t-shirt (Produsert i EU). Gjennomsiktig foran, Powerwetlook på baksiden. Bukse i wetlook stil. Kjøpes hos lillefrekke.no

Hvorfor bruke tid på rollespill?

Det er flere gode grunner til å introdusere rollespill eller mer bruk av sexy klær og tilbehør i samlivet. 

Vi har alle flere sider ved oss selv som kanskje ikke er så synlige i hverdagen. Ofte av en grunn. Og hos mange av oss forblir disse stuet bort, glemt, oversett eller ignorert.

Mannen har kanskje lyst til å se en mer vulgær utgave av kjæresten når de skal ha sex. Hun drømmer kanskje om å bli forført av en hverdagshelt, en brann- eller politimann. 

Eller hva om hun har lyst til å bli arrestert og litt hardhendt behandlet? Eller kanskje er en forførende maske, sexy stringtruse og høye støvler noe som pirrer? 

Vi tror ofte at vi kjenner vår partner bedre enn vi faktisk gjør. Som regel er det rom for å bli overrasket, heldigvis. Rollespill er en trygg måte å leke med hemmelige fantasier. 

Begge opplever en ny spenning fordi man lever ut drømmer, og fordi man opplever den andres begjær og interesse. Å føle seg ønsket og begjært er helt sentralt i et samliv.

Hvordan komme i gang med rollespill?

En endring eller utvikling starter alltid med kommunikasjon. Jeg har lyst til… Kunne du tenke deg… Hva om vi…

Kommunikasjonen behøver ikke engang å være verbal. Å kjøpe et sexy antrekk som en fin gave taler sitt tydelige språk og snakker helt fint for seg selv. 

Når ens partner tar initiativet til noe nytt, noe spennende, noe sexy, ja da burde man vise at det bli verdsatt.

Det er tusen måter å utfolde seg gjennom rollespill, sexy antrekk og bruk av tilbehør som f.eks sexleketøy eller BDSM-utstyr, eller via ulike fetisjer. 

Det finnes morsomme kurs, det finnes en uendelighet med filmer som kan inspirere, og det finnes massevis av online butikker som tilbyr et rikt utvalg produkter.

Det finnes ingen fasit på hvordan dere kommer i gang. Samtaler over et glass rødvin kan fungere for mange. 

Å gi sin kjære en frekk gave den beste måten for andre. For noen er det enkleste å bare gjøre det fremfor å prate og tenke for mye. Jeg tar initiativet og se hva som skjer.

Rollespill, sexy klær, sko og kostymer

Man må prøve det dersom man aldri har kledd seg ut. Det gir en helt egen følelse å iføre seg et kostyme eller en klesstil man vanligvis ikke forbinder seg selv med. Særlig gjelder dette når man kler seg opp i sexy kostymer.

Årsaken til den enorme veksten innen denne bransjen er flerdelt, men at nordmenn definitivt har blitt litt mer frigjort er en av dem. 

Tilskuddet av flere sexklubber bidrar også til at vi her til lands kjøper inn sexy tøy, som kan brukes både hjemme og på klubber. 

Likevel gjetter vi på at det er på hjemmebane folk flest dresser seg opp for å ha en erotisk helaften, og der man inntar litt andre roller enn de man har i hverdagen. 

Det å se sin partner i råe, lekre, elegante, sexy eller vulgære antrekk påvirker alle positivt, håper vi. 

I dag er utvalget enormt, og lillefrekke.no er en av butikkene som virkelig har stor bredde i både kategorier og størrelser. Her finner du selvsagt også slagerne som år etter år selger godt.

rollespill-05-832x470px.jpg
Hos lillefrekke finner du et stort utvalg innen uniformer og kostymer.

Sexy uniformer er sikre vinnere hos mange nordmenn

Korte skjørt, små topper, strømper og lekre høyhelte sko. Enten man vil bli undervist, eller selv være lærer og sørge for at studenten lærer dagens pensum, Japansk inspirerte skoleuniformer har vært slagere i mange år.

Og julen hører nissemor til i denne bransjen. For antrekk til en sexy nissemor er en sikker vinner under mange juletrær. Nå er det vel ofte slik at nissefar lar nissemor åpne denne pakken allerede noen dager før jul. 

Leger og sykesøstre nyter fremdeler stor anseelse i befolkningen. Det er i hvert fall mange nordmenn som gjerne vil undersøkes av kjærester og koner i fine sykehusuniformer. 

Fra sikre kilder fortelles det at det i urovekkende mange tilfeller også er behov for ytterligere behandlinger. Det må være fastlegene som svikter oss… eller? 

Det spørs om sykehuskøene her til lands ikke hadde vært mangedoblet dersom denne viktige yrkesgruppen hadde kledd seg slik.

rollespill-07-832x460px.jpg

Ikke alle brann- og politimenn kjører biler med blålys

Det er ofte kvinnene som stjeler mye av fokuset, men la oss ikke glemme mannen! Dels har det vært slik fordi utvalget først og fremst har vært rettet mot henne. Dette har endret seg radikalt de senere årene.

Rollespill | Antrekk for menn levert av lillefrekke.noDe tradisjonelt mandige yrkene er det naturlig blitt færre av i vårt teknologi-orienterte samfunn. Det er derfor befriende deilig å kunne la andre og mandige sider ved seg selv komme frem. Om så kun for et par timer eller så. 

Vi sitter mye foran en skjerm, og la oss se det øynene. Kontormenn er ikke like sexy som en sterk brannmann, topptrent spesialsoldat eller en uredd politimann i aksjon. 

Derimot tenner hun som venter hjemme nesten garantert på en mann som kommer inn i stuen med full uniform, og bestemt tar vare på henne slik hun gjerne vil.

Tips: Man kan jo gi henne en heads up før man kommer hjem, så hin er stelt og klar for … noe.

Men det er ikke bare våre brave redningsmenn som er populære. Bad guys og macho-menn nyter også popularitet hos mange kvinner. Og også her har utvalget blitt stort for gutta. Hele antrekk eller som på bildet, mindre klær – mer kropp.  

Pisk og bind for øynene er en populær begynnelse på spennende variasjon i sexlivet.

rollespill-06-832x555px.jpg

Populære rollespill og muligheter innenfor BDSM

BDSM, lakk, latex, gummi og lær, eller det å kle seg i ulike kostymer er eksempler på elementer i rollespill.

BDSM (Består av ulike disipliner: bondage/disiplin, dominans/underkastelse og sadisme/masochisme), er populært i softversjoner. 

Altså der man tar i bruk elementer fra uttrykket BDSM på en mykere måte enn det hardcore BDSM-ere gjør. 

Noen er opptatt av Bondage delen (binding med rep/tau), andre liker disiplin/dominanse/underkastelse eller sadisme/masochisme.

Klær av lakk. latex, gummi og lær kan være en del av BDSM-leken, eller brukes som rekvisitter i en helt annen form for rollespill. 

Ofte er lakk, latex, gummi eller lær imidlertid knyttet til rollespill der den ene er dominant og den andre underkaster seg. En slags uniform om du vil. 

Men selvfølgelig, det å kle seg i lakk og lær er i seg selv både kult, opphissende, stilig og sexy, og inspirerer til deilig sex i seg selv.

rollespill-04-832x475px.jpg

BDSM som rollespill

Par som innfører elementer fra BDSM starter ofte med håndjern, øynenbind, pisk og ulike restraints. 

I softvarianten av BDSM har rollespill-delen mindre betydning da man er mest opptatt av det kinky i situasjonen. Bruk av pisk eller å sette fast sin partner er det viktige.

Når dere går over til en mer rendyrket rollespill-utøvelse, vil karakteren dere spiller komme tydeligere frem. Og litt av poenget med rollespill er nettopp å innta en annen enn sin vanlige personlighet.

Er dere uvant med å prate når dere har sex kan dialog, dirty talk, eller det å bruke stemme og kommandoer føles svært ukomfortabelt. I hvert fall til å begynne med og før dere har etablert rollene. 

Det kan komme av usikkerhet, sjenanse eller det kan komme av at avstanden er stor til den rolle man har i hverdagen. Klarer dere å komme forbi denne sjenansen skjer det spennende ting kan vi love!

BDSM tilbyr uansett et stort spekter av mulige retninger dere kan rollespille. Noen fordyper seg i bindingen – bondage-delen. Å binde sin partner og på den måten gjøre han eller henne forsvarsløs kan føles opphissende for begge. 

Den som binder har makten og kan utøve ulike former for seksuelle handlinger mot sin partner.

Andre velger smerte (innen grenser paret selv utforsker og bestemmer), som sin vei. Det å oppleve godt-vondt kan være veldig opphissende. Det oppleves hos mange som en sterk nytelse på veien mot orgasme.

BDSM er i grunnen bare avhengig av at dere søker hver deres side i rollespillet og er trygg og komfortabel med rollen. I tillegg er jo poenget at dere begge nyter opphisselse i rollen dere spiller. 

For ekte BDSM-ere er ikke dette så mye rollespill, men mer en livsstil. På et tidspunkt har nysgjerrig utforsking glidd over i en langt dypere fasinasjon for denne aktiviteten.

rollespill-01-832x475px.jpg

Sikkerhet og BDSM for nybegynnere

Det er vanlig innenfor BDSM at man avtaler såkalte stopp-ord. Når dette uttales av den som underkaster seg og domineres, skal den dominante umiddelbart avbryte og løsne eventuelle håndjern eller restraints.
 
I typiske softvarianter av BDSM (pisk og håndjern) er det beppe behov for noen spesiell form for sikkerhet. 

Selv stoppord kan oppleves som unødvendig. Straks det eskalerer litt bør dere imidlertid også ha fokus på trygghet og sikkerhet.
 

Ved bindeleker bør en butt saks alltid være innen rekkevidde, slik at et rep raskt kan klippes opp (BRUK ALDRI SPISS SAKS.) Er man ukyndig med binding kan det være at knutene knytes feil og ikke raskt nok lar seg løsne. 

Det er derfor en kardinalfeil å ikke ha saks tilstede. Har den som bindes fått panikk må det handles raskt.
 
Den som dominerer har et stort ansvar for at den dominerte har det bra. Grenser skal ikke overskrides, men det å utforske hvor grensene går kan gjøre at man faktisk overskrider en grense. Derfor må utviklingen skje gradvis, særlig der smerte og binding foregår.
 
Men også det psykologiske perspektivet er viktig å ivareta vel så mye som det fysiske.Ymykelser kan for eksempel i en gitt situasjon plutselig bli for mye, og man ser ikke reaksjonen før man står midt i det.
 

En viktig del av BDSM er derfor samtalen både før og etter en BDSM-seanse. Gjennomgå det dere skal gjøre, og som minimum det dere har vært gjennom. 

Hver sekvens bør diskuteres og gjennomleves. Det er bare på denne måten dere kan utforske grenser og utvikle dere videre.
Lekre antrekk i lær, lakk og wetlook fra lillefrekke.no
lillefrekke.no har et stort utvalg lakk- ,lær- og wetlook-produkter

Lakk, latex, gummi og lær

Å kle seg i lakk og lær er både kult, opphissende og stilig. Det finnes mye på markedet, og forvandlingen som skjer når man har kledd seg opp er veldig spennende. En uskyldig dame blir plutselig alt annet enn uskyldig. 

Bare synet av en sminket og oppdresset kvinne i en slikt antrekk kan ta pusten fra enhver partner – kvinne som mann. Parfyme, lakk eller lærlukt fyller rommet, og gir i seg selv bud om det deilige som skal eller kan skje.

En lakk- og lærkveld bør begge være med på. Det er morsommere når begge har kledd seg i kule antrekk som både lukter godt og pirrer fantasien. 

Men la rommet i seg selv også bidra til at kvelden blir minneverdig. Rent og ryddig, dempet belysning.

rollespill-02-832x475px.jpg

Husk at soverommet ikke er det eneste alternativet

Soverommet har man hatt sex på utallige ganger. Dette behøver slett ikke være det eneste alternativet for en hyggelig kveld.

Men er dere på soverommet, så luft rommet godt i forkant. Frisk og ren luft er å foretrekke fremfor innestengt luft med slapp energi. 

Temperer rommet og sørg for stearinlys og god stemning. Et glass boblevann eller vin er innenfor rekkevidde. 

Rydd dyner ut av sovereommet dersom det er der dere skal være. Sørg for rene laken. Dere ser flotte ut, så det å ha et rom som står i stil løfter stemningen ytterligere. Hva med å spandere et lekkert laken i fløyelsrød farge eller noe lignende?

Stuen er selvfølgelig et like aktuelt rom å utfolde seg i som soverom. Eller så er det her dere begynner. Bruk fantasien, dere skal jo ikke være dere selv nå. Utforsk egne og hverandres fantasier.

Dersom dere tør å slippe dere løs vil dere garantert oppdage nye sider, både hos dere selv og hverandre. Hiss hverandre opp og ha fokus på det seksuelle og det dere skal bruke kvelden til. Vær frekke eller vulgære – slipp lystene og fantasiene løs.

Satser dere noen kroner på hotellovernatting, så bruk tid på å finne et virkelig bra hotell med god service og fine rom. Se også våre saker på dating-siden der du kan finne saker som fokuserer på gode alternativer for atmosfære, romantikk, opplevelser og forspill.

Spis en lett middag – kle dere tøfft og sexy. Prat om sex og skap forventninger. By på dere selv, vær galant mann, vær en sexy kvinne. Vær så frekke at dere blir kåte der dere sitter og ikke klarer å vente på alt det deilige som skal skje.

Lillefrekke er en spennende butikk som har et herlig stort utvalg innen sexy og spennende klær, sko og støvletter, kostymer, korsetter, lakk, lær og wetlook-produkter, undertøy og frekke antrekk.

Noe mange kunder her setter pris på er bredden i størrelser. Ikke minst innenfor sexy sko og støvletter, der du for mange modeller kan finne størrelser helt opp til str. 46.

Lillefrekke byr i tillegg på over 2000 erotiske artikler!

Litt fra utvalget hos lillefrekke.no

En elegant, lekker og eksklusiv støvlett fra lillefrekke.no. Råstilige detaljer i gullfarge, stilletthæler i 11.5cm høyde, og sålen utligner med ca 2 cm.

lillefrekke.no har et enormt utvalg sko og støvletter. Her finner du alt fra hverdagssko, demonia, ankel-, kne- eller lårhøye. Du finner fetisjsko, flate og lave sko og sko med high heels. Du finner platåsko, pin-up og sko i store størrelser!

Nedenfor et lite utvalg fra deres enorme kolleksjon klær, sko, støvletter, tilbehør og leketøy.

Norges største dating og sexblogg

page69.no er et livsstilsmagasin som har sitt innholdsfokus knyttet til menneskers seksualitet, men særlig knyttet til sex og erotikk og uavhengig om man er singel eller i et forhold.

Det innebærer at vi jobber med mange spennende temaer som angår alle, for seksualitet er noe vi alle har. Velkommen.

Viktige linker