Skip to content

Seksuell fitness

Å være i god seksuell form er en tilstand preget av psykisk og fysisk velvære, og at man føler seg fri, tilfreds og fornøyd med seg selv. page69 tar blant annet opp temaer knyttet til kosthold, trening, seksuell velvære og positiv seksualitet.

Smart hjemmetrening holder humør, seksuell helse og energi på topp

Av og til opplever man gledelige effekter i sammenhenger der målet var et helt annet. Les hvordan Tor Erik opplevde sammenhengen mellom ereksjon og et plantebasert kosthold.

Hopp uti den nye velværetrenden. Sosiale medier er fulle av bilder der folk nyter badekarsopplevelser, stillhet, egenpleie og velvære under koronatiden.

Praktisering av BDSM gir økt mental stabilitet

Alt om kvinnelig orgasme

Orgasme – høydepunkt, klimaks, utløsning. Sterke fysiologiske opplevelser kan beskrives på flere måter, men det er også mange måter man kan oppnå dem på.

page69

Ta på egen oksygenmaske før du hjelper andre. Akkurat som flyverten oppfordrer, må vi først ta vare på oss selv. Når vi er tilfredse i egen kropp og eget liv, kan vi være en positiv kraft også for verden rundt oss. page69.no inspirerer og formidler kunnskap om seksualitet.

Velkommen

Først, vi håper det går bra med dere i disse utfordrende tider. Her benytter vi tiden til fornying med nytt design, flere kategorier og mer innhold – vi jobber stadig med utvikling, og det oppstår derfor litt uorden her og der. Nytt blir nå eget innhold for menn.