Skip to content

En harness ga oss fornyet interesse for hverandre

En «vanlig» manns beretning om hvordan en tur til Amsterdam, et besøk i en sexsjappe, og en harness ga han og fruen et realt kick i sexlivet. 

Les om parets opplevelse med harness.

Hvordan velge en god vibrator?

Ingen sexleketøy passer alle! Vi er rett og slett for forskjellige! Og at enkelte vibratorer er dyre og andre rimelige har ikke nødvendigvis betydning for opplevelsen. Les hvordan du velger en god vibrator.

Klimaks

Å oppnå klimaks er ikke alltid like lett. Vi mennesker er fra naturens side utstyrt med mange måter vi kan oppnå nytelse. Derfor har vi også flere måter vi kan oppnå en orgasme på. I denne saken får du innsikt i både kjente og mindre kjente klimakstyper og hvordan du kan få dem. Les mer om klimaks.

Er et åpent forhold noe for dere?

De fleste sier nok intuitivt nei. Likevel er vi programmert til å forelske oss igjen og igjen. Er ikke et åpent forhold derfor et godt alternativ for flere av oss? Monogami er egentlig en nyere oppfinnelse og biologer skiller mellom sosialt og økologisk påtvunget monogami. Mange som lever slik rapporterer om større generell tilfredshet  Les mer om åpent forhold her.

Hotwife - med tillatelse til å ha sextreff med flere!

Det finnes ingen statistikk, men tilsynelatende er det stadig flere som utforsker det å ta forholdet inn i en såkalt cuckold og hotwife relasjon. Der hun får lov til å ha sextreff med andre mens han er henne trofast. Les mer om det å være hotwife her.

Han finner kjekke menn til kona.

Han fantaserte om å se henne med en annen mann, og kom til et punkt hvor det ble realisert. Les om da Anders og Stine (Oslo) begynte å invitere kjekke menn hjem.

Par søker par og single menn og kvinner.​

Par søker par | Par søker mann | Par søker dame. Dette er tre populære søk hos Google, og denne saken ser nærmere på farer og forberedelser.

Sex med to. Forholdets død eller ny vår?​

Vi endrer stadig våre seksuelle vaner. I takt med den seksuelle frigjøringen blir det mer og mer akseptert å leve ut seksuelle lyster. Denne saken handler om menn som arrangerer trekant med dama, og som inviterer andre menn inn i sexlivet.

Stine og Anders krydrer med flere sexpartnere.

Intervju med Stine og Anders (Oslo). De er et av mange par som utforsker sexlivet ved å invitere en tredje person. Les om paret som søker flere sexpartnere via sexdatingsider. (ill.foto.)

Stine og Anders: Første gang med trekantsex.

Etter intervjuet vi gjorde med Stine og Anders, har de sendt oss en historie (Red.anm. Noe redigert) om deres første erfaring med trekantsex. (ill.foto.)

Kuriositet om kvinners orgasmer

Kuriositeter om kvinners orgasmer

Kvinnens utløsning har mange gode effekter.

Den forebygger mot både inkontinens, menssmerter, søvnvansker, stress, infeksjoner og spenninger i kroppen.
Orgasmer øker også kvinnens livskvalitet ved å påvirke humør og partnerforholdet.

Sex generelt, men også orgasmen i seg selv, har flere positive effekter. Den får pulsen til å stige som igjen skaper høyere kalori-forbrenning. Orgasmen øker serotoninninivået hvilket motvirker lysten på mat ved å gi dårligere appetitt. Sex er med andre ord en fin slankemetode!

Alt om kvinnelig orgasme

Forstå hva som skjer i kroppen under en orgasme. Hva en orgasme er, hvordan oppstår den, orgasmetyper og hvordan kvinner opplever orgasmer – alt om orgasme!. Les alt om kvinnelig orgasme.

Norges største dating og sexblogg

page69.no er et livsstilsmagasin som har sitt innholdsfokus knyttet til menneskers seksualitet, men særlig knyttet til sex og erotikk og uavhengig om man er singel eller i et forhold.

Det innebærer at vi jobber med mange spennende temaer som angår alle, for seksualitet er noe vi alle har. Velkommen.