Skip to content

Sex & relasjoner

Et sunt og godt sexliv bidrar til god psykisk helse, og fremmer dessuten andre fordeler i livet. Enten man er i et forhold eller lever som singel, vil page69 fremme innhold som kan inspirere og gi kunnskap som utvikler både enkeltindivider og relasjoner.

Vi elsker fremgang og velferd, men ofrer vi for mye på grunn av vårt sterke behov for å lykkes?

Å ta vare på seg selv, finne det gode liv eller meningen med livet. Det finnes sikkert like mange svar, meninger, og etablerte sannheter som det finnes mennesker på jord. Svaret er nok akkurat det, at man må finne det ut på egenhånd, og være bevisst andres forsøk på å påvirke ens verdivalg.

Mer sex gjør oss bedre på jobben

Fortell hva du vil føle, ikke hva han skal gjøre under sex

Må ekteskapet drepe sexlivet? Kvinner fra hele verden svarer

Planlagt sex kan ha mange fordeler for forhold som har vart noen år

Det tar kanskje vekk det spontane, men sikrer at dere faktisk har sex regelmessig. Og det er ofte viktigere enn noe annet i forholdet.

Mer sex betyr mer lykke! Dopaminrus er gratis og uten andre bivirkninger enn lykke.

Til tross for at vi føler oss mer opplagte, glade og generelt mer tilfredsstilte som følge av god sex, prioriteres likevel andre sider ved samlivet enn seksuell aktivitet.

Seksuell erfaring. Hva er det og er det viktig?

He wants a lady in the street, but a freak in the bed.

Lar du mannen gjette seg frem til dine orgasmer?

3 av 10 norske pornosøk er gjort av kvinner

page69

Å ta vare på seg selv er et godt utgangspunkt for å leve livet. Når vi er tilfredse i egen kropp og eget liv, kan vi dessuten være en positiv kraft også for verden rundt oss. page69.no inspirerer og formidler kunnskap om seksualitet, seksuell helse, seksuell fitness sex og relasjoner, kink og fetisjisme, samt etablering av parforhold via dating.