Skip to content

Bilder er isolert sett det viktigste på en datingside

Sexy Inspirasjonsbilder av menn.

Denne siden, sexy inspirasjonsbilder av menn, er ment å være en inspirasjon for menn som skal bruke vår sexdaters.no tjeneste. Det er et åpenbart behov for mange menn å bli flinkere med bildene sine for å generelt lykkes bedre på dating. Hvordan noen kan mene at en bildeløs profil skal tiltrekke potensielle sexpartnere er et uløst mysterium. På denne siden tipser vi om bilder som kan inspirere til litt mer kreativitet på profilsiden din.

Alt handler om å få positiv oppmerksomhet

Inspirasjonsbilder for menn
 
Et ensfarget laken over en stol og vips så har man et rolig motiv der fokuset blir på mannskroppen. Optimalt skulle buksen vært fjernet. Uansett, en enkel teknikk for å skape noe som har litt kreativitet.
 
Det første du skal ha klart for deg er at det er stor konkurranse om særlig kvinnene på enhver datingside som handler om å få til sextreff
 
Red.anm.: Unntaket kan være hos alle tjenestene som opererer med falske og kjøpte profiler som ikke eksisterer som aktive medlemmer. 

Hos slike tjenester kan det tilsynelatende være like mange kvinnelige medlemmer
 
Inspirasjonsbilder for menn

Kvinner er ofte opptatt av hender, så hvorfor ikke være litt kreativ med hender som ett av bildene dine?
 

Det kreves egentlig en veldig liten innsats for å lage en profil, som er mer sexy enn 90% av profilene som eksisterer rundt omkring på ulike tjenester. 

Hvorfor flere medlemmer ikke påtar seg denne lille investeringen i tid er helt ubegripelig.

Hva er målet med profilbilder?

Inspirasjonsbilder for menn
 
Det finnes kun ett riktig svar: Å tiltrekke oppmerksomhet fra andre medlemmer!
 

Både kvinner og menn er visuelle. 

Det vil i denne sammenhengen bety at de gjerne vil se på bilder av andre medlemmer. 

Ikke bare for å vurdere andre som mulige (til intervju), men erotiske og sexy bilder er i seg selv spennende å se på for alle.

Når vi vet dette er det opplagt og hevet over enhver tvil, at dess bedre og mer sexy bildene er, dess mer oppmerksomhet og større sjanse for å lykkes har man!

Og legg til nye profilbilder med jevne mellomrom, bytt hovedprofilbildet slik at profilen alltid vises frem fresh – les saken om bytt profilbilder ofte her.
 
Folk som søker sexpartnere vil få et best mulig inntrykk av deg. By på deg selv, ta flere og varierte bilder. Det er den beste måten å lykkes med å få avtaler.

Anonymitet er greit - men gi oss et hint da...

Inspirasjonsbilder for menn

Det å være anonym betyr ikke at det er penisbilder som er det eneste aktuelle motivet.

Husk at du enkelt kan «blure» ansiktet i foto-apper. Det å se ansiktsform og konturer av hodet bidrar til å skape et inntrykk av hvem du er. 

Til slutt må du vise ansikt – det er få som gidder å blinddate. Både ansikt og personlighet teller.

Bildekreativiten er etter vår mening slapp hos både kvinner, menn og par på de ulike tjenestene. I tillegg kunne kvaliteten enkelt blitt 100% bedre med enkle grep.

Bildet t.v. viser hvor enkelt man kan gjøre et bilde hakket morsommere. Man viser frem kroppen, og man ikke vise frem dickpics

En kvinne vil som regel være like interessert i å se hele kroppen hun eventuelt vurderer å ha sex med.

Kunsten å lage bilder som ser proffere ut

Inspirasjonsbilder for menn

Ikke spesielt kreativ positur, men et rent og fin bilde. Det blir ytterligere rent i stilen når det gjøres om til sort/hvitt. Ikke noe rot rundt personen som forstyrrer.

Det er bare noen få ting som skal til for å øke profesjonaliteten i bildene dine:

  1. Skarphet (sett fra deg mobile/kamera – bruk selvutløser, eller få andre til å ta bildene)
  2. Nok lys (lettest for folk flest er å la dagslyset strømme inn vinduer – bruk evt ekstra lamper for stemning – ikke fi deg før du har bra belyste bilder)
  3. Rydd omgivelsene (rot i bildene er tull – rydd vekk alt)
  4. Motiv-idé og positur (lek og vær kreativ – søk på google etter sexy bilder og kopier sexy positurer)

Det finnes enkle og billige stativer til mobiltelefoner, eller du kan lage en enkel støtte slik at mobilen eller kameraet står stødig.

Inspirasjonsbilder for menn

Lys er enhver fotografs viktigste venn. Vi går ikke i dybden på dette, men sørg for nok lys til at man kan se nok detaljer til at bildene blir interessante. 

Mørke rom og håndholdt kamera i selfiestil, er en sikker vei til fiasko-bilder.
 

Bare ved å fjerne rot i bakgrunn og omgivelser – at du gjør motivet «rent», vil gjøre at bildene øker signifikant i motivkvalitet.

Et annet godt tips er å konvertere bilder til sort/hvit. Da nøytraliseres farger og elementer i motivet og gjøre ofte bildet mer profft i feel and look. Men lek med motivbakgrunner og positur.

Bilde: Enkelt og fint, viser helhet og er en god start for å vise seg frem.

Man behøver verken den perfekte kroppen eller stor penis for å lykkes!

Man kommer faktisk veldig langt dersom man legger litt arbeid i bildene, skriver en hyggelig profiltekst, og dersom man skriver litt oppegående meldinger. 

Å nøye seg med et hei, eller jeg vil slikke fitta di, er ikke ansett å være den beste måten å henvende seg til andre medlemmer!

Her er noen tips for å bli bedre til å ta bilder med mobilen.

Norges største dating og sexblogg

page69.no er et livsstilsmagasin som har sitt innholdsfokus knyttet til menneskers seksualitet, men særlig knyttet til sex og erotikk og uavhengig om man er singel eller i et forhold.

Det innebærer at vi jobber med mange spennende temaer som angår alle, for seksualitet er noe vi alle har. Velkommen.