Skip to content

De mest populære sexy kostymer er hushjelp-antrekk,

skole- og sykepleieruniformer.

Sexy kostymer kan pirre, hisse opp og skape forventninger. Sexy kostymer kan også øke spenning og lekenhet mellom to i et forholdet. Å kle seg ut kan bringe inn masse humor, bidra til ny og variert sex, og ikke minst vise sider av hverandre man ikke har sett før.

Sexy kostymer bidrar til spenning og humor

Når begge kler seg ut i sexy kostymer og tør å være uhøytidlige, er humor og latter aldri langt unna. 

Det er som et prosjekt man gjør sammen og der man deler masse gøy. Ingenting binder parhold bedre enn hudkontakt og utforsking av hverandre på helt nye måter.

For er det en ting som er kjedelig, så er det når man ikke er villig til å utvikle, utforske og eksperimentere sammen med sin partner. Da er det ofte bare snakk om tid før det blir rutinesex.

Sexy kostymer | Japanske skoleuniformer
lillefrekke.no har et supert utvalg spennende uniformsinspirerte kostymer

Japanske skoleuniformer: et symbol på frihet, opprør og mote i japansk kultur

Hvilket bilde dukker opp i hodet ditt hvis du hører ordet japansk skoleuniform?

Mange vil nok umiddelbart tenke på den seksualiserte varianten som har mange tilhengere verden over. Blazer, kort plisséskjørt, hvit bluse, slips og hvite truser. 

Antrekket har faktisk en historie helt tilbake til 1879, og er symbolsk knyttet til frihet, opprør og mote. I nyere tid er uniformene et unikt fenomen som har vokst til et kulturelt symbol, anerkjent av mennesker fra hele verden. 

I følge Tomoko Namba (førsteamanuensis ved Tokyos Ochanomizu University og som spesialiserer seg på forskning på bruk av skoleuniformer) har japanske jenter brukt uniformene sine på søte eller kule måter helt fra starten av. Skoleuniformen var et symbol på eliten. Ved å ha uniformen på, ble man beundret og misunt. 

Før krigens dager var ikke uniformsreglementet særlig strengt, slik at jentene kunne tilpasse uniformen til egen kroppsform, eller style det på sin måte.

I nyere tid ble uniformene formet som sexy kostymer

Pornoindustrien fikk tidlig øynene opp for den populære kulturen rundt jenter i skoleuniform, noe japanske menn var særlig begeistrert for. Det var kort vei å gjøre uniformene til sexy kostymer.

Hva er det som gjør uniformene til så sexy kostymer for mange menn? For det å tenne på yngre jenter er svært tabubelagt. Det kan dels forklares evolusjonært. Unge jenter representerer uskyld og uoppnåelighet, men evolusjonært sett er yngre jenter mer attraktive også fordi de ikke har født barn. 

Det ungdommelige uttrykket og mindre seksuell erfaring er en annen hovedårsak til den sterke attraksjonen menn har for kvinner i slike uniformer. Men selvsagt handler det også om det vulgære aspektet som mange menn liker. Jo mer slutty hun er, dess sterkere vil mange mennn tenne på henne. 

Det skal sies at mange yngre menn har sterke preferanser for eldre damer også. Der er preferansene ofte rettet mot kvinnens seksuelle erfaring, noe de unge jentene ikke har like mye av.

Sexy kostymer | Hushjelp
lillefrekke.no har en lekker kolleksjon antrekk for husets hushjelp.

Hushjelp i sexy kostymer

Å være hushjelp er en slitsom jobb. Særlig når mannen i huset er kravstor og legger seg opp i alt hushjelpen gjør og ikke gjør. Men det er klart at enkelte hushjelper setter pris på herrens innblanding i hennes arbeid.

Sexy kostymer der hun er hushjelp innebærer elementer av dominans. I slike rollespill vil husets herre ta kontoll, bruke sin myndighet, og sørge for at huset faktisk opprettholder den standarden han ønsker. Dette innebærer at han ved behov må sette hushjelpen på plass eller veilede. Han vil ofte gi en passende straff der og da dersom hun på noe vis ikke holder standarden han har satt.

Sexy kostymer | Sykesøstre

Sykepleieren er en av samfunnets bærebjelker

Uten kompetente mennesker innen helsesektor ville det gått svært dårlig med oss. Det er viktig med kvalifiserte sykepleiere som kan bidra ved akutte behov, men også ved både kort- og langsiktige behandlingsbehov.

En unik side ved landets sykepleiere er deres fokus på faglig utvikling. De blir stadig drillet, og ser det som sin naturlige oppgave å til enhver tid sørge for at pasienten kommer seg rasket mulig. 

Dette er en yrkesgruppe som har mange tilhengere. Hovedsaklig skyldes populariteten deres evne til å skape mental ro etter behandlingsforløp, enten det har vært i akutte situasjoner eller etter større operasjoner.

Vi er faktisk ikke kjent med tilfeller der pasienter ikke har følt stor tilfredsstillelse etter de mange ulike behandlingsformer sykepleiere i sexy kostymer kan medisinere med. 

Mange pasienter føler faktisk stor opphisselse og motivasjon for behandlingsløp hos denne yrkesgruppen. Lillefrekke.no er en stor leverandør av antrekkene som vises.

page69

Å ta vare på seg selv er et godt utgangspunkt for å leve livet. Når vi er tilfredse i egen kropp og eget liv, kan vi dessuten være en positiv kraft også for verden rundt oss. page69.no inspirerer og formidler kunnskap om seksualitet, seksuell helse, seksuell fitness sex og relasjoner, kink og fetisjisme, samt etablering av parforhold via dating.