Skip to content
Sexy undertøy | Tips til menn som skal handle sexy undertøy til sin kvinne

Å kjøpe sexy undertøy til din kvinne er morsomt, spennende og givende. Her lærer du triksene.

Er du en av de mange mennene som helst styrer unna undertøysavdelingene for damer? Tenker du at undertøy; det får hun sørge for selv? Da går du glipp av mye moro, for sexy undertøy som gave kan være pirrende, lekkert, opphissende, en invitasjon til sex, og et friskt pust i samlivet. Jeg har handlet undertøy til mine kvinner i åresvis, og har helt overtatt innkjøpene. Det gir meg mye moro, nærhet i relasjonen og oftere sex.

Facebook

Del gjerne saken på Facebook

Han smyger seg mellom tettpakkede reoler med det siste innen sexy undertøy, for kvinner!

Sexy undertøy | Tips til menn som skal handle sexy undertøy til sin kvinne

Atmosfæren er dempet i den trange butikken. Det er lørdag og kjøpesenterets mange butikker er travelt opptatt med å ta i mot og betjene de mange kundene. I akkurat denne butikken er det for det meste kvinner som vandrer rolig mellom reolene, studerer, tar på varene og vurderer. Metodisk beveger de seg mellom hyller og stativer, stopper opp, betrakter lekre truser og bh-er, fortsetter rundt i butikken på jakt etter noe som passer akkurat deres smak. 

Blant kvinnene vandrer det også en mann. Han ser seg stjålent rundt, og sikter seg inn på området med stringtruser. Han er tydelig ukomfortabel, og gjør en kjapp vurdering før han tar med seg en modell og beveger seg raskt til kassen. En lekker stringtruse betales og pakkes møysommelig inn i fint gavepapir. Han avslår tilbud om pose, men smyger pakken ned i en lomme på frakken før han smetter ut av butikken. 

Hjemme venter imidlertid en overraskelse når den pent innpakkede trusen kommer til syne for hans kvinne. Hun synes ikke å være nevneverdig begeistret, men heller ukomfortabel med situasjonen. Man skulle tro at sexy undertøy var en sikker vinner som gave til sin kvinne. Sånn behøver det slett ikke være, og her kommer både forklaringer og nyttige tips til menn som har lyst til å prøve seg.

Sexy undertøy | Tips til menn som skal handle sexy undertøy til sin kvinne

Hvorfor skulle ikke sexy undertøy være en velkommen gave?

Jeg har kjøpt undertøy til kvinner i mine forhold så lenge jeg kan huske, og har samlet mye praktisk kunnskap og erfaring. 

Valg av undertøy er for noen kvinner svært personlig, for andre ikke så mye. Som i historien over, har nok de fleste kvinner preferanser for hva de vil bruke. Mange foretrekker å kjøpe undertøyet selv, fremfor å få overraskelser de kanskje ikke liker. Undertøyet under klærne, har stor betydning for hvordan hun føler seg utenpå. Lekker under, fin utenpå.

Det en mann liker behøver ikke å være forenelig med det hun liker, og ikke minst vil bruke! Kvinner velger ofte sitt undertøy med omhu i både størrelse, passform, type, farge, stoffkvalitet og stil. Hun misliker sterkt truser som skjærer inn i hoftene, som designmessig enten har for tynn eller for bred trusestrikk, feil stoffkvalitet og for mye eller for lite, for høy skjæring eller for lav. Kvinners tiltro til menn som innkjøpere kan være lav.

Hennes undertøy må passe kropp og fasong. Merkene hun vanligvis bruker, kan være et resultat av flere års erfaring fra både butikkjeder og spesialiserte undertøysbutikker. Uten innsikt i dette nytter det ikke å bare stikke innom en kjedebutikk, for så å overraske henne med en minivariant av en truse som er mest basert på mannens ønske.

Mange kvinner er ikke vant til at mannen kjøper undertøy til henne. Hun vil derfor kanskje frykte at undertøyet slett ikke vil gjøre henne fin. Kanskje hun er redd for at du vil bli skuffet dersom hun ikke blir fra seg av begeistring og klar for sex samme kveld. Hun tenker på de ekstra kiloene og synes kanskje at sexy undertøy passer best på modellkropper. Kroppskompleksene ligger like under overflaten og vibrerer.

Du derimot ser på din partner med stolthet og synes hun er sexy og fin. Og kanskje har du opplevd at uansett hvor mye og ofte du gir henne komplimenter og kaller henne sexbombe, er hun fremdeles like misfornøyd med kroppen sin fordi hun måler seg mot konstruerte idealmål. Hun ønsker kanskje rett og slett å unngå alt dette fokuset på egen kropp, og vil helst være den som kjøper overrraskelsene.

Jeg er gift med en som tenkte nøyaktig slik. Men fordi jeg tidlig knakk koden, synes hun nå det både er greit og velkomment at jeg handler inn både sexy undertøy og undertøy til hverdagslig bruk. Fordi hun stoler på min smak og evne til å finne truser hun liker, synes hun faktisk det er spennende og morsomt.

Sexy undertøy | Tips til menn som skal handle sexy undertøy til sin kvinne

Hun ønsker mer enn noe annet å være fin for deg

Tenk deg at hun står foran speilet på badet og gruer seg til å gå inn på soverommet for å vise seg frem i undertøyet du har handlet inn. Å vise seg frem og å ha sex er ofte sett på som en slags obligatorisk øvelse som på et vis følger med gaven. Nå har jeg kjøpt noe ordentlig lekkert til deg, nå må du kle på deg det fine undertøyet så jeg kan se hvor fin du er. Og etterpå blir det hoppsasa, og da får jeg sett på deg enda mer.

Men hun står foran speilet og ser trusestrikken, det vil si, hun ser den ikke, for den har forsvunnet inn i huden på hver side fordi den var litt liten og trang. Hun svetter og føler seg mislykket der hun ser på seg selv. Alle forsettene om å spise sunnere, mindre og ikke så ofte farer gjennom hodet. Tanken på sex er overhodet ikke innom den kroppsfikserte bevisstheten, der hun motvillig sleper bena etter seg inn på soverommet. 

Hun skynder seg raskt under dynen, men du drar den like raskt av for å kunne ta den vakre skapningen helt inn, helt nært. Du vil jo studere din deilige kvinne. Hun vil bare synke ned i et hull, og har ingen tanker om at hun er attraktiv og fin. Hun er i tillegg engstelig for at hun lukter svett. Hun håper det hele er snart er over, slik at hun kan kle på seg og føle seg komfortabel igjen.

Ditt intense blikk er godt ment og bare en naturlig reaksjon fordi du rett og slett elsker synet av henne. Hun synes kanskje det er et uønsket fokus på hennes kropp, fordi hun ikke føler seg 100% komfortabel med trusen som på en eller annen måte ikke helt passer henne. 

Kroppsfokus er vel tilstede i oss alle, hos noen sterkere enn hos andre. Selv om hun kanskje kommer med misfornøyde hentydninger om egen kropp, vil slike bemerkninger ofte ikke vise den fulle styrken i hvordan hun oppfatter seg selv. Og mannen, som er glad og fornøyd med sin kjære, evner kanskje ikke å ta innover seg hvor mye komplekser som egentlig ligger bak hennes småkritiske kommentarer om egen kropp. 

Det spiller ingen rolle hva mannen, og egentlig hva hele resten av verden, mener om hennes kropp. Føler hun seg usexy, er det hennes sannhet som gjelder, ingen andres. Og har kvinnen et negativt syn på egen kropp, kan det avstedkomme helt andre reaksjoner enn den mannen håpet, ønsket og forventet, når pent innpakkede og myke pakker overleveres kjæresten.

Derfor er det så utrolig viktig å forstå hennes syn på egen kropp, og ta hensyn til dette på flere måter i samlivet, og spesielt når du skal handle sexy undertøy. 

Sexy undertøy | Tips til menn som skal handle sexy undertøy til sin kvinne

Slik booster du hennes selvtillit

Kroppsfokus er et kulturelt fenomen. I vestlige land er det vanlig at slanke, høye mennesker med symmetriske ansikter foretrekkes som idealmodeller. I andre kulturer kan det være helt annerledes. Tenk bare på afrikanske kvinner med store, flotte kropper, som stolt beveger seg gjennom byens gater i fargerike klær.

Kvinner med runde former er evolusjonært sett faktisk en idealkropp og var langt å foretrekke fremfor tynne kvinner. Det handlet om fruktbarhet og evne til å bære frem avkom og føre gener videre. Reklame og markedsføring har bidratt til å skape kunstige og oppkonstruerte idealer, og har samtidig gitt mange mennesker mindre selvtillit og flere mindreverdighetskomplekser fordi de faller utenfor idealene.

Det er gjennom kommunikasjon ikke så vanskelig å utforske min kones følelser rundt kroppsidealer og hennes ståsted. Både du og jeg (vi menn generelt) har selv tanker om kropp, penisstørrelse og andre idealer. Det burde derfor ikke være så vanskelig å sette seg inn i hennes situasjon, slik at du kan bidra positivt og gjøre livet enklere for henne.

Det er spesielt ett fenomen mange menn vil legge merke til ettersom et forhold utvikles over tid. Og det er at uansett hvor mye han skryter av hennes deilige kropp, uansett hvor sexy han synes hun er, uansett hvor flink han synes hun er som sengepartner, så kan han oppleve at hun stritter i mot og avfeier tilnærmingene. Hun måler det opp mot mye større krefter: idealene og standarden samfunnet rundt har satt. 

Det viktige for deg er å forstå at du likevel vil nå frem med litt av ditt oppriktige positive syn på henne. Du må jevnlig vise lyst og begjær, ta på, tafse litt, klemme og kose, bry deg, gi henne kjærtegn og komplimenter. Hun må vite at hun blir sett og at du synes hun er flott som hun er. 

Når du i tillegg viser at du forstår hennes selvbilde og kommer hjem med undetøy hun faktisk liker og føler seg vel i, da har du knekt en kode og kommet et viktig skritt videre. Da vet du at du kan dra på handletur, nyte stunden og la forventningene strømme på når du er på vei hjem med noe antageligvis begge liker.

Så det er sagt. Det kan godt hende at dere har ulike oppfatninger om hva som er sexy. Du liker det gjennomsiktig og minimalt, hun liker det mer raffinert og litt mer stoff. Løsningen er enkel: Du må kjøpe det hun føler seg vel i for at det skal bli vellykket! Sagt på en annen måte – gaven blir ikke tatt i bruk dersom hun ikke føler seg på topp!

Det finnes ingen fasit på hva som er sexy undertøy

Sexy undertøy | Tips til menn som skal handle sexy undertøy til sin kvinneSexy undertøy er for mange ofte ensbetydende med noe minimalt, noe frekt, minimalistisk og/eller gjennomsiktig. Imidlertid bør vel kanskje definisjonen være den som er rett for hver enkelt. Synes du din kvinne er sexy iført truser som knytes under haka, er hun sexy for deg. Heldigvis finnes det da også et enormt utvalg der du vil finne noe som passer absolutt alles smak.

Jeg synes det mest grunnleggende når det gjelder innkjøp av sexy undertøy, er at det føles og oppleves som sexy for begge parter. Det sagt, jeg synes også at menn generelt godt kan utforske og pushe litt grenser. Hennes undertøysskuff behøver aldeles ikke være fasiten for hva det skal siktes mot. Personlig har jeg ofte kjøpt undertøy som ikke er innenfor hennes kjente preferanser, men som likevel har vært supergode kjøp. 

Du må bare lære deg de absolutte grensene for hva hun ikke vil ha på seg. Stram truse som skjærer inn i sidene er ofte en slik grense. Når du kjenner grensene kan du lettere eksperimentere rundt denne rammen. Et og annet bomkjøp blir det nok uansett. 

Når du er på handletur, bør du alltid vurdere faktorer som stoffmengde, gjennomsiktighet, hudfarge, og farge på undertøyet, mot det du vet hun liker. Også sesong spiller inn. På sommeren når hun kanskje er sommerbrun og fin, vil mange flere farger passe sammenlignet mot en vinterblek hud. Hvite truser er eksempelvis ikke penest mot vinterblek hud, men lekkert på brun hud.

Vinterhudens toner varierer svært mye fra person til person, og ofte vil sterke kontraster mot hvit hud være mindre pent. Da kan du med fordel tone ned og bruke mindre sterke kontrastfarger i undertøyet. Din kvinne vil sikkert være takknemlig for å få et basissortiment i sort, rødt og hvite truser, men utforsk og finn fine fargealternativer når de safe variantene er på plass. Se gjerne på hva slags farger hun liker på klærne sine for å få ideer.

Sexy undertøy | Tips til menn som skal handle sexy undertøy til sin kvinne

Det lille under kan skape større forventninger enn en kvinne uten en tråd!

Handleturen nærmer seg, hva slags kunnskap skal styre innkjøpene?

Min erfaring er at jeg over tid har vent min kone til at jeg kan gjøre like gode valg som henne og som hun synes er spennende. Mitt fokus på henne gjør henne glad, og det skaper en fin dynamikk i forholdet som bidrar til å vedlikeholde seksualitet og sexliv.

Vi ble sammen i voksen alder, og foran vår første julefeiring hadde jeg laget en kul julekalender. Et stort bilde av oss var fremkalt hos Japan photo som plakat, og jeg hadde møysommelig limt på ringer på det fine bildet. Der hang jeg opp 24 pakker som for en stor del var myke. Dag for dag ble den ene trusen etter den andre pakket opp, og heldigvis ble initiativet møtt med glede og mye latter.

Jeg hadde kjøpt inn fra både kjedebutikker og spesialforretninger, og varierte mye i både farger, stil og typer. Det ble satt pris på, og det er like viktig at hun uttrykker dette som at du gir henne gavene. For det å se hennes glede gjør meg glad, og ikke minst motiverer det til å gi henne fine gaver når det passer seg slik.

På mine handleturer passet jeg på at trusene var store nok, ikke hadde tynne trusestrikker som ville skjære inn i huden, og hadde den rette stoffkvaliteten – mykt, ikke grovt. Jeg kunne fokusere på stringtruser, fordi det er det eneste hun bruker. Men med min kunnskap om hennes preferanser våget jeg også å utforske, og kjøpte noen varianter med mer stoff på rompa enn hun vanligvis liker.

Det falt i smak til hennes egen overraskelse, men det hadde selvfølgelig ikke behøvd å bli slik. Likevel ville en slik detalj ikke fått henne til å føle seg ukomfortabel eller mindre sexy på noe vis. Det er ikke en detalj som er avgjørende for henne, og det er et viktig moment å tenke på når du handler undertøy. Kjenn grensene og vit hvor du kan leke utenfor rammene.

Spiller pris en rolle? Både ja og nei. Dyrere undertøy har som regel bedre stoffkvalitet, men et kjent merke bringer også med seg følelsen av mer luksus enn et billigmerke. Jeg deler sexy undertøy inn i tre kategorier: Billig, erotisk og sexy kjøpt hos erotiske butikker. Rimelig hverdagsundertøy kjøpt hos kjedene (kan være sexy og fint det også.) Og til slutt, kjente merker der trusene koster flere hundre og har topp kvalitet.

Jeg handler i alle kategorier fordi de har litt ulike mål. Det er jo som for garderoben forøvrig, man har litt av hvert til ulike anledninger og formål. Og det er et poeng. Å vite hva målet med innkjøpet er. Skal dere på weekendtur til København, kan det være at du bare vil hun skal føle seg ekstra fin når dere reiser. Men med på reisen har du selvsagt sørget for at det også er en liten pakke med noe sexy kanskje?! 

Et viktig poeng er at du handler en trusetype hun liker. Noen sverger til stringtruser fordi de ikke liker å ha synlige trusekanter på rompa, andre kan ikke fordra string. Noen vil aldri finne på å bruke string under en kjole, mens noen gjør det men har på en underkjole. Hennes preferanser bør påvirke hva du kjøper og til hva slags anledning. Når du gjør gode og gjennomtenkte valg får du respekt og friere tøyler.
Sexy undertøy | Tips til menn som skal handle sexy undertøy til sin kvinne

Valg av butikk, merke og pris

Billigkjedene Cubus, Lindex, Kappahl og Hennes & Mauritz har samlet sett et stort utvalg og lave priser. Kjedene representerer det jeg kaller hverdagssexy. Selv har jeg handlet mange rimelige truser til min kone hos Cubus. Hun bruker kun stringtruser, og kjeden har alltid hatt en kvalitet god nok til hverdagsbruk. 

Jeg viser at jeg setter pris på henne ved å kjøpe små og myke pakker. Samtidig har jeg gleden av alltid å kunne se henne i fint og fresht undertøy som stimulerer både fantasi og sexliv. Personlig kjøper jeg sjeldent bh-er med mindre hun er med og kan prøve, og grunnen til det er enkel. Det er bare å følge med når din kvinne handler bh. Det er ut og inn av prøverommet med ulike størrelser, for å kjøpe rett bh er rett og slett en kunst menn aldri vil fullt ut vil beherske. Fokuser heller på det morsomme, trusekjøp. Du kan sjekke ut hva slags bh-er hun allerede har og finne matchende truser til dem.

I kjedene er det lite faghjelp å få fra butikkansatte. De er uansett som regel opptatt i kassa. Mitt tips er derfor at du besøker en spesialbutikk. En truse koster da fort 2-300 og oppover, men når hun pakker opp både et kjent merke og noe som oser sexy undertøy, får du egentlig mer for pengene.

Når du går en spesialbutikk, kan det være lurt å be om hjelp. Forklar den ansatte at du er på jakt etter en fin truse, hva din kvinne vanligvis foretrekker, og omtrent hva du kan tenke deg i pris. Den ansatte vil da guide deg gjennom utvalget, løfte frem ulike merker og kvaliteter, og vise passform for produktene. Når hun har presentert utvalget, er det bare å si; tusen takk, da skal jeg kikke litt på det du har vist meg.

En fordel med å få hjelp for deg som er nybegynner, er at følelsen av å bli beglodd blir litt mindre. Faktisk vil nok mange kvinner synes du er tøff og flink som kjøper inn noe fint til din kjæreste, og kanskje ønske det samme for seg selv.

Sexy undertøy | Tips til menn som skal handle sexy undertøy til sin kvinne

Er det lurt å kjøpe sexy undertøy på nett?

Fordelen med fysiske butikker er åpenbar. Du kan snakke med ansatte som har kompetanse, og du kan ta på stoffkvalitet, kjenne på elastitet, vurdere størrelser, og få det beste inntrykket av farge og design. I tillegg synes jeg turen ut er en hyggelig opplevelse i seg selv, og kombinerer den gjerne med kafébesøk og litt alenetid.

Jeg kan finne på å kjøpe dyrere undertøy på nett fordi jeg vet hva slags materialer som fungerer godt for min kone. Hva som er mykt og hva som er for grovt mot huden. Og selvsagt føler jeg meg sikker på valg av størrelser. Etterhvert har jeg også blitt kjent med flere merker, og vet hva jeg får for pengene. Så ja, det går fint an å kjøpe på nett, men for meg var det en skrittvis utvikling.

Sexy undertøy | Tips til menn som skal handle sexy undertøy til sin kvinneDet finnes sexy undertøy, og så finnes det SEXY undertøy. Og sistnevnte finner man sjelden hos kjedebutikker eller spesialforretninger. Eller, det er jo spesialforretninger, men denne typen spesialbutikker selger ofte både erotiske artikler og sexy undertøy i en ofte noe mer vulgær utgave.

Det finnes en rekke online-butikker å velge mellom, langt færre har også fysisk butikk. En av de seriøse virksomhetene som har stort utvalg er lillefrekke.no. De har et stort utvalg i sexy kostymer, undertøy, korte kjoler, korsetter, sexy sko og masse annet spennende man kan iføre seg for å skape elektrisk stemning på soverommet.

For det er jo ikke kun truser som gjelder i sexy undertøy-kategorien. Babydolls er en sikker vinner, og mange kvinner liker tanken på å kle seg både utfordrende og frekt i korsetter, lær, latex og i kostymer. Rollespill har også blitt mer vanlig, og gir par en definitiv mulighet til å leke og utforske. 

Generelt vil jeg si at du som mann også bør tenke på at du selv også fornyer deg og kjøper noe fint og sexy som hun vil like å se deg i. Kvnner er like visuelle som oss menn.

Sexy undertøy | Tips til menn som skal handle sexy undertøy til sin kvinne

Et annet sted du vil finne alt mulig også innen rimelig sexy undertøy, er på ebay.com. Panties, string, g-string, sexy underwear, sexy lingerie, og micro thongs er noen vanlige søkeuttrykk. Bruk leverandører som er regnet for å være trygge. Leveringstiden kan være overraskende rask, og fraktprisen er ofte lav. Sett av tid, for her er utvalget enormt!

Vær spesielt oppmerksom på størrelser når du kjøper sexy undertøy i online butikker. Ofte brukes one size, og det passer slett ikke alle. Og et generelt tips – kjøper du italiensk undertøy er det ofte (alltid?) mindre i størrelsen enn hos andre produsentland. En italiensk XL tilsvarer kanskje medium i andre land. 

Det rette tidspunktet å gi henne sexy undertøy

Å gi henne sexy undertøy handler også om å gjøre det på rett tidspunkt. For å gå fra husmor til sexgudinne er ikke gjort i en håndsveiv. Å gi henne gaven når hun mater de små, støvsuger, vasker gulv, eller utslitt akkurat har kastet seg ned i sofaen etter endt arbeidsdag, er ikke rett tidspunkt.

Å ta imot en gave som inneholder sexy undertøy krever optimalt sett, at hun også er i rett stemning. Ellers blir det bare en klem, og tusen takk, gleder meg til å prøve den på.

En perfekt måte å gi henne sexy undertøy, er å gjøre det når hun er avslappet og uthvilt og når hus og hjem er på stell. Etter en god lørdagslunsj for eksempel. Da vil hun kanskje synes det er spennende og prøve den på og vise seg frem et lite sekund, slik at dere begge kan glede dere til kvelden. Eller, hvorfor vente?

Tilbehør som løfter noe sexy til smoking hot

Husk at en enkel truse i seg selv ikke nødvendigvis gir opplevelsen man søker. Smykker, strømper og hofteholder, stay-ups, neglisjeer og babydolls, kan være aktuelle tilbehør for å sette prikken over i-en.

Strømper går opp til midt på kvinnens lår, men må holdes oppe av en hofteholder. Stay-ups går også opp på låret, men forskjellen er at stay-ups avsluttes med en gummiert del, slik at strømpen klebrer seg fast på låret. Det betyr også at stay-ups er strammere enn strømper. 

Enkelte kvinner synes derfor ikke at de blir fine med stay-ups, fordi stay-ups strammer seg inn i låret og lager en lite flatterende valk. Se i skuffen hennes, så vil du finne ut både størrelser og hva hun liker og føler seg vel med, for alle kvinner har en egen skuff for strømper og den slags.

Stay-ups finner du hos både hos kjedebutikker, spesialbutikker, og erotiske butikker. Hofteholder og strømper sees vel mest på som et erotisk plagg i våre dager, og det er årsaken til at du med unntak, først og fremst finner disse hos erotiske butikker.

På bildet vises en modell fra kolleksjonene hos lillefrekke.no. Her går strømpe og hofteholder i ett – som en hel del, noe som også kan fungere helt utmerket.

Husk som nevnt bruk av farger ut i fra kvinnens hudtoner og sesong. Tilbehør kan på en effektiv måte svøpe inn hvit hud og samtidig skape en lekker effekt. Alternativt, på en solbrun kropp, forsterke hudtoner og på den måten gjøre kvinnen fantastisk å se på.

Mot nok til å handle sexy undertøy

Det er sannsynligvis mange menn som aldri har vært i en dameavdeling, eller så har de motvillig blitt slept gjennom avdelingen når hun skal ha et eller annet.

Ønsker du gleden av å se henne i noe du synes er sexy, er det ingen vei utenom torturen det kan føles som, når du manøvrerer deg mellom handlende damer og det du føler som mistenksomme blikk. Trøst deg med at det går over. Jeg tenker aldri på dette, og i våre dager tror jeg ingen kvinner som ser deg tenker at det er rart. Tvert imot.

Gruer du deg kan du gjøre litt research på forhånd. Er du på et kjøpesenter har de store sentrene som regel minst en spesialforretning for dameundertøy. Finn ut hvilken butikk som er aktuell(e) for deg. Gå sakte forbi og vurder utvalget som henger synlig. Liker du produkter og farger er dette en butikk som nå står på lista. 

Når det gjelder kjedebutikker kan det være vanskeligere å orientere seg, men du kan gå inn i butikken og late som om du skal i herreavdelingen. Da får du i det minste orientert deg om hvor området med undertøy er plassert. 

For spesialbutikkene kan du i tillegg søke butikken på nett. Kjedene har som regel en nettside der alle butikkene er presentert. Der kan du finne butikken du har sett, finne ut hvilke merker de fører, og deretter søke disse på nett for å se på modellene.

Start tidlig, helst i samme øyeblikk som kjøpesenteret åpner. Da er du nesten garantert å få butikken for deg selv sammen med en ansatt eller to. Kommuniser med dem, og la deres kunnskap lede vei slik at du får sett på alle de relevante produktene. Be om å få kikke videre på egenhånd. Finner du ingenting, er det hyggelig og helt greit å bare si det sånn; Jeg fant dessverre ikke noe, ha en fin dag da, og smette ut. Alternativet er å komme når butikken har mange kunder. Da er det kanskje lettere å føle seg anonym.

Etter noen ganger går dette av seg selv. Det som er viktig, er at du tar deg tid til å se på det de har. Glem de rundt deg. Fordyp deg i størrelser, snitt, passform, stoffkvalitet og om det du er der for; Å finne sexy undertøy som gleder dere begge. Fremfor alt, nyt handleturen. Det gjør jeg.

Facebook

Del gjerne saken på Facebook

Siste artikler

page69

Å ta vare på seg selv er et godt utgangspunkt for å leve livet. Når vi er tilfredse i egen kropp og eget liv, kan vi dessuten være en positiv kraft også for verden rundt oss. page69.no inspirerer og formidler kunnskap om seksualitet, seksuell helse, seksuell fitness sex og relasjoner, kink og fetisjisme, samt etablering av parforhold via dating.