Skip to content

Hvordan oppleves trekantsex når man har det for første gang?

Stine og Anders har gjort fantasien om trekantsex til virkelighet, og forteller om deres aller første opplevelse.

Er trekantsex egentlig mye mer vanlig enn vi tror?

Trekantsex begynner ofte som en fantasi, og for mange forblir det akkurat det, en fantasi. Men noen lar drømmen om en trekant bli til virkelighet, og inviterer andre inn i sexlivet. Par som søker en ekstra mann eller kvinne har blitt mer vanlig enn før, også her i Norge.

Vi har tidligere laget et intervju med paret «Stine» og «Anders» som har flere sexpartnere, og som over tid har utviklet sexlivet til å inkludere flere mannlige sexpartnere. Ifølge paret er det mange nordmenn som har datingprofiler og som søker etter andre for felles hygge.

Vi har også fått paret til å fortelle om hvordan de opplevde deres aller første møte med en ukjent mann. Har du lyst til å dele egne erfaringer med våre lesere, kan du sende oss stoff til redaksjonen@page69.no.

Aldri før har jeg vært så nervøs

«Det var en deilig sommerdag, husker jeg. Stine var på vei hjem fra jobb, og hjemme hadde jeg stått på i nesten tre timer for å gjøre alt klart», forteller Anders. «Huset var støvsugd og vasket. Rene håndklær på badet, duftlysene stod klare på soverommet, og en kald Cava stod på vent i kjøleskapet. Sengetøy var skiftet og soverommet duftet friskt og godt i den milde sommerluften.

Jeg var dritnervøs og opphisset. Denne kvelden var grundig planlagt. Vi hadde brukt flere uker på å finne en mann vi begge likte og som kunne tenke seg å være med på trekantsex med et par. Endelig hadde vi gjort et valg og endelig skulle det skje», husker Anders.

Hun klemte meg så hardt i hånden at jeg kjente pulsen banke

«Vårt første møte med Terje skjedde på en kafé i sentrum av Oslo. Vi hadde sett bilder av ham, og Stine klarte ikke å holde tilbake et lite wow da hun så mannen på profilbildene. Nå satt han rett overfor oss, smilende og selvsikker.

Det var en litt merkelig følelse å skulle møte en fremmed mann som vi hadde sett nakenbilder av, inkludert en kraftig erigert penis. Terje var høyere enn meg. Ganglaget som var ledig og selvsikkert antydet at han var en aktiv fyr.

Det var ikke til å unngå at jeg forsøkte meg på en sammenligning. Han så bra ut, og sikkert en mann Stine ville likt å møte om hun hadde vært singel. Det var heller ikke til å unngå å undres om hun kom til å ha bedre sex med den fremmede enn med meg», innrømmer Anders.

«Praten penset fort inn på sexdating og alt som foregikk inne på disse online tjenestene. Jeg kjente for egen del at det var greit å småprate litt før vi kom til saken. Det var litt surrealistisk å sitte på kafé med en som potensielt sett skulle komme hjem til oss for å ha trekantsex, at jeg skulle se en annen mann ha sex med min kone», sier han.

«Det var ennå ikke for sent å droppe det, men jeg visste innerst inne at jeg kom til å fortsette», forteller Anders. «Jeg ville se henne nyte en annen mann. Jeg behøvde ikke å lure på om hun likte tanken. Hun klemte meg hardt i hånden bare sekunder etter at vi hadde satt oss ned i kafé-sofaen. Mannen som satt foran oss hadde sannelig blitt godkjent raskt nok, tenkte jeg.»

«Trekantsex med par var ikke noe nytt for han. Han hadde vært sammen med to par tidligere ved en rekke anledninger, og vi fikk noen nyttige tips», minnes Anders.

«Jeg husker at Stine så meg i øyenene, fikk et nikk fra meg, snudde seg mot Terje og spurte rett ut om han hadde lyst til å møte oss en kveld», forteller han videre. «Terje hadde ingen betenkeligheter, og en passende dato ble avtalt».

Hun er nydelig som alltid – jeg elsker kroppen og hele hennes vesen

Anders forteller videre.

«Jeg husker at jeg vekslet mellom anger og forventningsfull glede i dagene etterpå. Men jeg konkluderte for meg selv at nå fikk vi bare få testet det ut, og heller ta diskusjonen om erfaringen etterpå. 

Dagene kunne ikke gå fort nok for noen av oss, tror jeg. Begge gledet seg nok mer enn vi turde å uttrykke for hverandreFredagen det skulle skje kom Stine litt tidligere hjem fra jobb. Huden hadde rukket å bli sommergyllen under den hvite sommerkjolen, og det lyse håret bølget på det vakre hodet hennes. Jeg syntes hun var nydelig, og det var sprøtt å se på henne og vite at hun snart skulle ha sex med en vi ikke kjente. Og jeg skulle både se på og delta. Hjernen hadde to tanker samtidig – frykt og opphisset glede.

Med god grunn tok jeg kontroll når hun kom hjem. Straks hun kom opp trappen til stuen, geleidet jeg henne til spisebordet og serverte oss en lett salat. Deretter nappet jeg med meg glass og bobleviin og ledet henne til badet. Jeg hektet av henne kjolen og beundret den deilige kroppen, nå kun iført en hvit bomullstruse og bh.

Jeg kledde av oss begge, skrudde på dusjen, og skjøv henne inn i det flislagte dusjhjørnet. Jeg vasket håret hennes, masserte skuldre og rygg mens hun lente seg mot veggen, såpet henne grundig inn, men lot henne barbere kjønnet. Jeg lot henne gi meg samme behandling, og kjente varme ivrige hender over hele kroppen.

Jeg gledet meg over at jeg hadde planlagt dette på denne måten. Jeg fikk tid til å kjenne på forventningene nå som det var like før. Stine ante det ikke, men en annen grunn til at jeg hadde tatt kommandoen var fordi Terje allerede var på plass i soverommet vårt, ferdig dusjet og klar. Jeg måtte passe på at hun ikke svinset inn på soverommet for å hente undertøy, så det hadde jeg allerede lagt frem på badet, sammen med strømpene og kinomoen jeg visste hun ville bruke.

Vissheten om at Terje bare var meter unna oss samtidig som jeg stod sammen med henne på badet for å gjøre henne klar, gjorde meg enormt opphisset», husker jeg
 
«Jeg spurte om hun var klar, og kunne se at hun var like nervøs, spent og forventningsfull som jeg var. Jeg tenkte vi kunne legge oss på sengen og slappe av litt før han kommer, løy jeg. Hun gikk foran meg til soveromsdøren, åpnet den og skvatt til. Kanskje ikke så rart, for hun så jo egentlig bare en mannsskikkelse i sengen i det halvmørke soverommet. 

Jeg flirte og skjøv henne inn. Glemte visst å fortelle at Terje har kommet. Hun så på meg med et litt forfjamset ansikt før hun hentet seg inn. 

Trekantsex, here we go

«Terje hadde like godt lagt seg midt i sengen og lå avslappet med bena godt fra hverandre. Jeg serverte cava til alle, vi to stående i sengeenden og se mot Terje. Det ble en litt rar situasjon, så jeg tok glasset til Stine og dyttet henne opp i sengen. 

Jeg tenkte at det ikke var noen vits i å satse på småprating i denne situasjonen, og ville bare komme igang. Stine var fremdeles litt perpleks, skjønte jeg, der hun nå stod på knærne nederst i senga mellom anklene til Terje. Forsyn deg», kommanderte jeg.

«Synet jeg hadde fantasert om utspilte seg nå rett foran meg de neste timene. Jeg hadde korte øyeblikk hvor sjalusi og frykt dukket opp. Jeg husker spesielt at det ble litt vanskelig rett etter den første orgasmen jeg hadde. All opphisselse forsvant, og da husker jeg at jeg lurte på hva jeg holdt på med når jeg så på de to som holdt det gående ved siden av meg.

Men det syke var at nettopp det synet gjorde meg hard og klar raskere enn noengang. Det kom en ro i meg, og jeg klarte å slappe av og nyte synet uten vanskelige følelser. I stedet for kjente jeg en glede over at vi fikk denne nytelsen og opplevelsen sammen», forteller Anders.

«Jeg glemte alt rundt meg når jeg ble dyttet opp i sengen av Anders», forteller Stine. «Han var bare lekker der han lå, og jeg kjente at jeg snarest mulig måtte kjenne ham inni meg. For meg ble opplevelsen så sterk at jeg fikk orgasme på bare sekunder. Å bli sett på av mannen min, og samtidig kjenne begjæret til en fremmed, det var surrealistisk deilig og opphissende. Det går egentlig ikke an å beskrive opplevelsen godt nok med ord».

Ettertanke

«Første opplevelse var utrolig vellykket på absolutt alle måter», samstemmer begge i. «Det er ikke dermed sagt at det ikke dukker opp usikkerhet, særlig hos Anders», forteller hun videre. «Jeg ville nok følt det på samme vis, hadde vi hatt en kvinne fremfor en mann i en slik setting. At han koste seg med en fremmed som tok seg av hans behov, ville nok vært vanskelig for meg på samme vis.

Jeg kan ikke se for meg at det er mulig å ha trekantsex i et forhold uten at en slik usikkerhet vil være tilstede fra tid til annen. Noe annet ville vært umenneskelig. Alle mennesker som er glade i hverandre vil frykte å miste sin partner. Er jeg god nok? Er han eller hun bedre enn meg? Vi sammenligner oss med andre hele tiden, og frykten for å ikke være god nok, tror jeg, de fleste om ikke alle, føler på i større eller mindre grad.

Derfor må forholdet vårt være sterkt og basert på ærlighet og kommunikasjon. Vi må begge ville det, skal vi kunne invitere flere med inn i sexlivet vårt.», avslutter Stine.

Relaterte saker

Hvordan ha trekant, en artikkel her på page69.no som svarer på vanlige spørsmål og problemstillinger.
Espen finner kjekke menn til sin kone. page69.no intervjuer en mann om parets sexliv der andre menn deltar.
Trekant med dama. Er trekantsex veien til et bedre forhold eller veien til forholdets undergang?
– Flere sexpartnere
skrives det også om hos KK.

Trekantsex blir mer vanlig

Trekantsex finnes vel i flere fantasier enn i faktisk realiserte og utlevde versjoner. En trekant er for mange et stort skritt å ta. Faren for et samlivsbrudd er ganske høy. Likevel er det mange par som har profiler på ulike online tjenester, der de søker etter kvinner, menn og andre par.

Folk flest uttrykker undring over at par tør å utsette forholdet for risikoen det kan innebære, ved å invitere en annen til trekantsex. Mange vil kanskje bli overrasket over å høre at evolusjonen spiller en rolle i menns syn på å se andre ha sex med sin egen partner. Dette forklares i saken om trekant med dama, men du kan klikke deg direkte til seksjonen om den evolusjonære forklaringen her.

Popartisten Sting og hans kone er i hvert fall en av de mer profilerte som snakker åpent om trekantsex – les VG-saken her. Du kan også lese KK’s artikkel om temaet – hvor lurt er det?

page69

Å ta vare på seg selv er et godt utgangspunkt for å leve livet. Når vi er tilfredse i egen kropp og eget liv, kan vi dessuten være en positiv kraft også for verden rundt oss. page69.no inspirerer og formidler kunnskap om seksualitet, seksuell helse, seksuell fitness sex og relasjoner, kink og fetisjisme, samt etablering av parforhold via dating.