Skip to content

Annonsering og eksponering i magasinet

page69.no tilbyr flere, men enkle eksponeringskonsepter. Prisen vil reflektere besøkstallene hos magasinet, og vil således endres i takt med magasinets popularitet.

Ren annonsering

For bannerannonsering på magasinets sider tilbyr vi en fleksibel tilnærming til bannerstørrelser, og kan lage forslag basert på annonsørens eksponeringsønsker.

Priser ex.mva:

Forsideannonse: Kr. 750,- pr. uke.
Annonse på kategorside: Kr. 550,- pr. uke.
Annonse plassert i artikkeltekst: Kr. 350,- pr. uke.

Full eksponering i redaksjonelle omtaler/artikler

Full eksponering innebærer at merkevaren/produktet er sterkt eksponert i artikkelinnholdet gjennom både tekst og produktbilder, samt med linker til annonsørens produktsider. Vi tilrettelegger vinkling, toppbilde (levert av annonsør – godkjent av redaksjonen), tekst, linker og annet innhold. Godkjennes av kunde før publisering.

Pris kr. 7.500,- Dette er en engangspris for publisering av artikkel i magasinet – saken blir med andre ord liggende i magasinet til «evig tid». Vi kan oppdatere slike artikler etter behov og ønske – pris etter avtale ved forespørsel.

Eksponering i artikler - delvis eksponering

Det er vanlig at artikler omtaler flere ulike produkter, og kanskje fra flere ulike leverandører. En sommersak kan eksempelvis inneholde informasjon/omtaler av både bikinier, solkrem, solbriller, solhatter og andre relevante produkter. En annonsør kan «eie» eksponering av ett eller flere produkter i slike saker.

Engangspris pr. produkt kr. 2.500,-

Share on facebook
Facebook

Del gjerne saken på Facebook

Siste artikler

page69

Vi må først være i stand til å ta vare på oss selv. Når vi er tilfredse i egen kropp og eget liv, kan vi være en positiv kraft også for verden rundt oss. page69.no inspirerer og formidler kunnskap om seksualitet, seksuell helse, seksuell fitness sex og relasjoner, kink og fetisjisme, samt etablering av parforhold via dating.