Skip to content

Annonsering og eksponering i magasinet

page69.no kan tilby flere eksponeringskonsepter. Fra tradisjonelle 

Annonsering

For bannerannonsering på magasinets sider tilbyr vi en fleksibel tilnærming til bannerstørrelser, og kan lage forslag basert på annonsørens eksponeringsønsker.

Alle priser ex.mva:

Forsideannonse*: Fra kr. 750,- pr. uke.
Annonse på kategoriside i marg: Kr. 2.500,- pr. mnd.
Annonse plassert i artikkeltekst i valgt artikkel**: Kr. 900,- pr. mnd.

*Vi tilbyr ulike annonsestørrelser for forsiden, og vi kan tilby en visss tilpasning etter behov.

**Annonser i artikkeltekst innebærer at annonsør kan velge artikkel for eksponering. For eksklusiv eksponering i spesielt populære artikler vil det tilkomme et tillegg på 1.200,- pr. mnd. 

Annonser betales forskuddsvis.

Redaksjonelt innhold

Alt redaksjonelt innhold som ønskes publisert i vårt magasin skal være profesjonelt skrevet og være i tråd med vår tematiske retning. Du får god innsikt i hva vårt redaksjonelle fokus er under om oss.

Evergreen-innhold
Vi skiller mellom redaksjonelt innhold skrevet av redaksjonen og innhold produsert av annonsør. Redaksjonelt innhold skrevet av oss koster kr. 9.500,- ex.mva. (engangssum)
Redaksjonelt innhold skrevet av annonsør koster kr. 6.500,- ex.mva. (engangssum)

Månedsbasert publisering
Dette er innhold som er ment å avpubliseres på et gitt tidspunkt og som ikke betraktes som evergreen-innhold.

Redaksjonelt innhold skrevet av redaksjonen koster kr. 6.500 første måned, og deretter 2.500,- pr. mnd. Kostnad for første måned skal dekke tid og ressurser redaksjonen bruker på å lage artikkel. Første måned betales forskuddsvis, deretter løpende etterskuddsvis.

Alternativt kan annonsør levere ferdig artikkelmateriale. Vi fakturerer i så fall kun et administrasjonsgebyr à kr. 900,- for tilrettelegging og publisering. Bildematriale må være en del av leveransen. Månedlig kostnad kr. 2.500,- ex.mva.

 

Siste artikler

page69

Å ta vare på seg selv er et godt utgangspunkt for å leve livet. Når vi er tilfredse i egen kropp og eget liv, kan vi dessuten være en positiv kraft også for verden rundt oss. page69.no inspirerer og formidler kunnskap om seksualitet, seksuell helse, seksuell fitness sex og relasjoner, kink og fetisjisme, samt etablering av parforhold via dating.