Skip to content

Annonsering og eksponering i magasinet

page69.no tilbyr flere, men enkle eksponeringskonsepter. Prisen vil reflektere besøkstallene hos magasinet, og vil således endres i takt med magasinets popularitet.

Ren annonsering

For bannerannonsering på magasinets sider tilbyr vi en fleksibel tilnærming til bannerstørrelser, og kan lage forslag basert på annonsørens eksponeringsønsker.

Priser ex.mva:

Forsideannonse: Kr. 750,- pr. uke.
Annonse på kategorside: Kr. 550,- pr. uke.
Annonse plassert i artikkeltekst: Kr. 350,- pr. uke.

Full eksponering i redaksjonelle omtaler/artikler

Full eksponering innebærer at merkevaren/produktet er sterkt eksponert i artikkelinnholdet gjennom både tekst og produktbilder, samt med linker til annonsørens produktsider. Vi tilrettelegger vinkling, toppbilde (levert av annonsør – godkjent av redaksjonen), tekst, linker og annet innhold. Godkjennes av kunde før publisering.

Pris kr. 7.500,- Dette er en engangspris for publisering av artikkel i magasinet – saken blir med andre ord liggende i magasinet til «evig tid». Vi kan oppdatere slike artikler etter behov og ønske – pris etter avtale ved forespørsel.

Eksponering i artikler - delvis eksponering

Det er vanlig at artikler omtaler flere ulike produkter, og kanskje fra flere ulike leverandører. En sommersak kan eksempelvis inneholde informasjon/omtaler av både bikinier, solkrem, solbriller, solhatter og andre relevante produkter. En annonsør kan «eie» eksponering av ett eller flere produkter i slike saker.

Engangspris pr. produkt kr. 2.500,-

Share on facebook
Facebook

Del gjerne saken på Facebook

Siste artikler

Massasje

Massasje – fleksibel, forebyggende og helende behandlingsform for muskler og ledd. Massasje er en av

Les mer »

page69

Ta på egen oksygenmaske før du hjelper andre. Akkurat som flyverten oppfordrer, må vi først ta vare på oss selv. Når vi er tilfredse i egen kropp og eget liv, kan vi være en positiv kraft også for verden rundt oss. page69.no inspirerer og formidler kunnskap om seksualitet.